Datum objave: 14.03.2013
Komentari:

TAEKWONDO KLUB DUBRAVA

Adresa: KOLEDINEČKA bb Grad: ZAGREB
Poštanski broj: 10000 Država: HRVATSKA

Taekwondo klub Dubrava osnovan je daleke 1968. godine i od tada neprekidno djeluje na istočnom dijelu grada Zagreba.

 

Danas je to moderna sportska organizacija u kojoj sa sportašima svih dobnih kategorija radi stručni kadar u skladu s pravilima i zakonitostima struke. U natjecateljskom dijelu rada vrlo su ponosni na vrhunske rezultate članova od kojih izdvajamo brončanu medalju Martine Zubčić na Olimijskim igrama u Pekingu 2008.,  te treće mjesto Tomislava Karaule na seniorskom prvenstvu Europe 2012. godine.

 

S natjecateljskim ekipama rade: Lidija Katalinić Špoljarić, prof; Milica Radočaj, apsolventica više trenerske škole i Ivan Klanac, prof.

 

 

Osim sportsko natjecateljskog programa za kadete, juniore i seniore provodime i početničke programe koji uključuju djecu već od četvrte godine života. Kako su pobornici očuvanja tradicije u njihovom klubu djeluje i natjecateljska tehnička grupa za kadete, juniore i seniore koja također polučuje odlične rezultate na državnom nivou.

 

Trener tehničke ekipe je Mirko Bertečić, crni pojas 4.dan.

 

Programi sadrže i rekreativne grupe za odrasle kao što su : tae bo, joga, pilates i kondicioni treninzi.

 

Treninzi se održavaju u prostranim dvoranama pokrivenim tatamijem i u grupama limitiranog broja učesnika koji su raspoređeni po dobi, predznanju i afinitetima.

Kategorije: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije