Autor: A.B.
Datum objave: 26.11.2013
Komentari:
0,00


1. KRIŽEVCI OPEN - REZULTATI

Održan prvi po redu Međunarodni karate turnir

Prošle nedjelje (24.11.2013.) u Križevcima je održan prvi po redu Međunarodni karate turnir "KRIŽEVCI OPEN" . Turnir su organizirali  KK Ktc Križevci i Hrvatski karate savez.

Organizatori su odradili vrhunski posao i priuštili pravi karate spektakl. Na turniru je prisustvovalo oko 450 boraca. To je odlična brojka za turnir koji se po prvi puta organizirao.
Borbe su se održale u svim službenim kategorijama a posebnost turnira bile su i OPEN kategorije (od mlađih kadeta do seniorskih kategorija).

„Sve je prošlo odlično. Došlo je više boraca nego što smo očekivali. Zadovoljni smo i sa mnogobrojnim čestitkama koje smo primili za organizaciju. Trudili smo se da sve ide po planu i programu pa je tako turnir počeo u 10:00 sati i trajao sve do 19:00 sati. Suđenje je bilo korektno. Bilo je mnogo vrhunskih borbi a tomu je pridonijelo sudjelovanje muške nacionalne seniorske selekcije. Koliko su borbe bila na vrhunskoj razini govori i činjenica da su se u OPEN kategoriji borili borci koji su osvajači 5 medalja na europskim i svjetskim prvenstvima. „   Za CRORING je rekao glavni organizator Siniša Katavić koji je ujedno i predsjednik karate kuba “KTC Križevci”.


Sudeći prema dojmovima i rezultatima koje smo za Vas priložili "KRIŽEVCI OPEN" zasigurno će postati top destinacija svim vrhunskim borcima i sljedeće godine kada nas očekuje drugi po redu karate turnir „KRIŽEVCI OPEN“.

REZULTATI:

KRIZEVCI OPEN 2013 REZULTATI.xlsx

 

 



2078
Kategorije: Karate
Tagovi: Karate
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije