Autor: A.B.
Datum objave: 28.11.2013
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


11. TAEKWONDO ADIDAS MAKSIMIR KUP

Organizator turnira je Taekwondo klub Maksimir

Ove subote se održava 11. po „Taekwondo Adidas Maksimir“ kup. Kao i svake godine očekuje nas mnoštvo zanimljivih borbi u svim kategorijama.

Organizator turnira je Taekwondo klub Maksimir koji je ove godine kup odlučio prirediti u većoj dvorani kako bi bilo ugodno svim natjecateljima tako će se kup održati u dvorani "Sutinska vrela" na lokaciji Podsusedski trg 14 b, Zagreb.
   

Očekujem da će turnir trajati 5 sati. Prijavljeno je oko 500 natjecatelja iz 40 klubova. Kup je međunarodnog karaktera stoga će na njemu sudjelovati natjecatelji iz 4 zemlje a po prvi puta nam dolaze natjecatelji iz Košica, Slovačka. Borbe će se odvijati na 6 borilišta u svim kategorijama. Biti će održana i mala olimpijada s modificiranim pravilima na kojoj će borci biti obučeni u elektronsku opremu. Osim toga održati će se i natjecanje u formama te za najmlađe u kickovima pa tko dobije naviše bodova na vreći ide dalje.“ – rekao je za CRORING organizator gospodin Tihomir Horvath te izdvoji možda najjači klub koji će sudjelovati „ Iz Mađarske dolazi klub Sárga Tenger (žuto more) sa vrhunskim borcima. Tako da očekujemo mnogo vrhunskih borbi na ovogodišnjem 11. po „Taekwondo Adidas Maksimir“ kupu.“

Spomenimo još kako ove godine Taekwondo klub Maksimir slavi svoj 35. rođendan a kup će otvoriti Stanko Gačić predsjednik gradske četvrti Maksimir.

Pozivaju se svi zainteresirani da uveličaju kup svojim prisustvom te podrže borce.

 

1420
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije