Autor: Admin
Datum objave: 16.11.2011
Komentari:
0,00


13. JASTREB OPEN – ZADNJI DAN PRIJAVA

Samo je nebo granica

Taekwondo klub Jastreb ove subote organizira svoj 13. JASTREB OPEN, tradicionalno međunarodno natjecanje u taekwondo borbama i formama za kadetski i juniorski uzrast.

 

Humanitarna sportska priredba pod motom SAMO JE NEBO GRANICA ove je godine posvećena tromjesečnoj djevojčici Mili Trgo i njenoj hrabroj majci Petri Grgošević Trgo, koja je preminula nakon poroda.

 

Mila Trgo svjetski je medicinski fenomen i jedina djevojčica koja je rasla u tijelu majke kojoj je dijagnosticirana moždana smrt i koja je mjesecima bila „inkubator“ svom djetetu. Rođena je u petom mjesecu, a niti jedan dan nije provela na respiratoru, obzirom da je od prvog trenutka rođenja prodisala sama. Samo dvije minute kasnije, njena majka završila je ovozemaljsku misiju i preminula je. Čudesna je to životna priča o hrabrosti i ljubavi .

 

Natjecanja počinju 19. studenog u 9:30 sati, a svečanom otvaranju s početkom u 12 sati nazočit će brojne osobe iz kulturnog i javnog života grada i države. Prigodan program vodit će Karmela Vukov-Colić, a nastupit će klapa Kampanel, Luka Nižetić i Zagrebačke mažoretkinje.

 

U sklopu svečanog otvaranja koje će popratiti brojni mediji uz bogat program i nazočnost osoba iz kulturnog i javnog života grada i države, za Vas smo pripremili mnoga iznenađenja i nagrade.

2256
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo, HTS, 13. Jastreb Open
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije