Autor: KBSIŽ
Datum objave: 19.03.2019


15 istarskih klubova nastupilo na Prvenstvu županije u kickboxingu

U Pazinu je u nedjelju 17. ožujka održano Kickboxing Prvenstvo Istarske Županije u Point Fightingu, Light Contactu i Kick Lightu u svim starosnim kategorijama.

Na Prvenstvu se je natjecalo 149 natjecatelja iz petnaest Istarskih Klubova i to: KBK  Planet Sport Pula, KBK Fighter Buzet, KBK Budokai Labin, KBK Trojan Istra Pula, KBK Minotaur Pazin, KBK Zeus Vižinada, KBK King Poreč, KBK Buje, KBK Lav Medulin, KB Vrsar, KBK Lav Pula, KBK Prime Poreč, KBK Trojan Vodnjan, KBK Futura Pula i KBK Budokai Rovinj.


Ukupno su natjecatelji imali 211 prijava borbi.
Domaćin prvenstva bio je KBK Minotaur Pazin.

 

Nakon pozdravnih govora Gradonačelnika Pazina i predstavnika Kickboxing Saveza Istarske Županije otpočelo je natjecanje.


Na natjecanju su se održavale vrlo kvalitetne borbe i gledatelji su mogli uživati u kvalitetnim mečevima u svim težinskim i starosnim kategorijama. Najviše su oduševili oni najmanji: djevojčice i dječaci,kadeti i kadetkinje kojih je bilo najviše što pokazuje kako je Kickboxing vrlo popularan u Istri, te kako se u klubovima vrlo kvalitetno radi i kako Istarski klubovi imaju vrhunske trenere.


Ovoliki broj natjecatelja, a posebice onih najmlađih garancija je da kickboxing sport u Istri ima veliku bazu iz koje dolaze i iz koje će i u buduće dolaziti vrhunski borci,budući prvaci.

Grad Pazin se je još jednom pokazao kao izvrstan domaćin, otvoren i velikog srca.
U Kickboxing Savezu Istarske Županije zadovoljni su prikazanim borbama i prikazanom kvalitetom te su uvjereni da Kickboxing sport u Istri ima veliku i svijetlu budućnost.

Rezultate možete pogledati na linku: http://kickboxing.com.hr/Tournament/prvenstvo-istarske-zupanije/Results/161?dg=503


409
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: HKBS
Najpopularnije
Najnovije