Autor: A.B.
Datum objave: 19.11.2013
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


15. JASTREB OPEN

Najava organizatora

Ove nedjelje biti će održan međunarodni taekwondo turnir humanitarnog karaktera 15. po redu Jastreb Open. Donosimo najavu organizatora i pozivamo Vas da u što većem broju uveličate ovaj veliki sportski događaj.

 

"Poštovani,

slobodni smo Vam kroz priloženi tekst najaviti najveće humanitarno, već tradicionalno međunarodno taekwondo natjecanje za djecu i mlade jubilarni 15. JASTREB OPEN, koji će se održati 24. studenog 2013. godine u sportskoj dvorani "Sutinska vrela", Podsusedski trg 14b sa početkom u 09:30 sati. Protokol svečanog otvaranja u nazočnosti brojnih medija i osoba iz kulturnog i javnog života grada i države započet će u 12:00 sati koje će otvoriti veleposlanik Republike Koreje, domovine taekwondo sporta Nj.E. g. Suh Hyung-Won.


Ovaj projekt već godinama se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH i Gradonačelnika Grada Zagreba, te uz potporu Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i Turističke zajednice grada Zagreba i okuplja preko 900 natjecatelja, najmlađih nada našeg sporta.

Već tradicionalno naše humanitarne akcije provode se pod geslom:


„NE POSTOJE VELIKE STVARI,
SAMO MALE STVARI UČINJENE S PUNO LJUBAVI“


Ove godine humanitarnu akciju posvetili smo šesteročlanoj obitelji Vrček iz Okučana koja je bez prihoda i koja unatoč skromnim životnim uvjetima, na rubu egzistencije skrbi o dvoje usvojene djece sa posebnim potrebama. Kroz kotizacije od svih sudionika i donacije svih nazočnih na dan održavanja natjecanja nastojat ćemo prikupiti što više financijskih sredstava koja ćemo donirati za gore navedenu svrhu.


Za vrijeme natjecanja u predvorju koje se nalazi u sklopu sportske dvorane bit će istaknuta donacijska kutija na info pultu kluba u koju će svaki posjetitelj i sudionik moći svojim dobrovoljnim prilogom, sukladno vlastitim mogućnostima dati svoj doprinos ovoj humanitarnoj sportskoj priredbi.


Vezano uz navedeno, zamoljavamo Vas da nam se pridružite ovoj humanitarnoj akciji kroz ljudsku dobrotu nesebičnog davanja glede medijskog praćenja ovog sportskog događaja, te kroz priloženi tekst pozovete dobre ljude Grada Zagreba da se u što većem odazivu  svojom nazočnošću pridruže ovoj humanitarnoj sportskoj priredbi.
Za sve one koji navedenog dana neće moći biti posjetitelji naše humanitarne sportske priredbe, otvoren je donacijski račun na koji se može uplatiti dobrovoljna donacija -TKD Jastreb, 2484008-1500185407, Raiffeisenbank

Za sve kontakte: Tamara Pradegan 091/44 33 440

Obzirom da prijave za natjecanje završavaju u srijedu 20. studenog u ponoć, točan broj sudionika, zemalja i klubova na ovogodišnjem Jastreb open-u znat ćemo po isteku navedenog roka za prijave."

 

 

 

1725
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije