Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


4. svjetsko vojno prvenstvo

Hrvatski vojni reprezentativci Matej Matković i Ante Čepo te trener Pero Veočić su otputovali u Hyderabad (Indija) gdje će na 4. svjetskim vojnim igrama CISM,  od 12. do 22. listopada, pokušati nastaviti tradiciju osvajanja vojnih, boksačkih medalja.

Matej Matković nastupit će u kategoriji do 81 kg. Budući je nedavno na posljednjem kontrolnom turniru, EABA A natjecanju Turnir mira u Tuzli osim zlata osvojio i naslov najboljeg borca, optimizma ne nedostaje.
- Ovo će biti moj drugi nastup na Svjetskim vojnim igrama. Prvi sam imao u Siciliji gdje sam u borbi za medalju izgubio od svjetskog prvaka, Rusa Korobova – objasnio je Matković i dodao:
- Mislim da sam u odličnoj kondiciji, što je pokazao i turnir u Tuzli, te se nadam da niti rezultati neće izostati.

Ante Čepo nosit će hrvatski dres u kategoriji do 75 kg.
- Zahvalni smo hrvatskoj seniorskoj reprezentaciji s kojom smo trenirali tijekom cijele godine i dolično se pripremili. S obzirom da je dečki putuju u Chicago na Svjetsko prvenstvo već u četvrtak, želimo napraviti odličan rezultat u Indiji kako bismo i njih motivirali da na SP budu što uspješniji – kaže Čepo.
Pero Veočić u ulozi trenera debitira na velikom boksačom natjecanju pa je opravdana i nada da će debi okruniti uspjehom.
- Do sada su Svjetske vojne igre održane tri puta, a jedino hrvatski boksači sa svakih imaju medalju. Nadam se da ćemo tu tradiciju nastaviti i u Indiji – ističe Veočić.

Rezultate naših boksača, ali i ostalih sportaša na 4. svjetskim vojnim igrama možete pratiti na web stranici: www.mwg2007.org

Izvor: Boksački savez

1608
Kategorije: Boks
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije