Autor: Admin
Datum objave: 11.05.2012
Komentari:
0,00


45 ROĐENDAN TK KARLOVAC

Održan veliki spektakl u Karlovcu

Povodom obilježavanja 45 godina djelovanja, Taekwondo klub Karlovac je organizirao veliki spektakl u prepunoj Sportskoj dvorani...

 

Pred dvije i pol tisuće gledatelja nastupio je vrhunski demonstracijski tim iz Južne Koreje "Keimyung University", pod vodstvom grandmastera Lee Kyu Hyunga, 9. Dan.

 

Izuzetnom sportskom događaju bili su nazočni veleposlanik Južne Koreje u Hrvatskoj Song Ung Park i zamjenica karlovačkog gradonačelnika Marina Kolaković. Veleposlanik je pozdravio sve nazočne i otvorio ovu sjajnu sportsku priredbu, a o počecima Taekwondo kluba "Karlovac" govorili su osnivači Nikola Pečko i Miroslav Brežan.

 

Demo tim "Keimyung University" jedan je od najboljih demo timova na svijetu. U Karlovcu je nastupio s petnaest članova, dvanaest muškaraca i tri žene, koji su kroz demonstraciju ispričali priču o taekwondou, od početka treniranja do polaganja za crni pojas.

 

Gosti iz Koreje su oduševili publiku, koja ih je nagradila burnim pljeskom. Bio je to do sada najatraktivniji nastup nekog demo tima u Karlovcu, a u sklopu obilježavanja 45. rođendana TK "Karlovac" će tijekom godine organizirati još niz događanja.

 

Demo tim "Keimyung University" je u Karlovcu nastupio u sklopu europske turneje - osim u Hrvatskoj, nastupaju još u Austriji i Slovačkoj

1976
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije