Autor: dh
Datum objave: 01.10.2020
Komentari:


Adesanya demantirao da uzima steroide: 'To u meni raste već neko vrijeme'

Nakon borbe mnogi su na prvaku primijetili neobičan izgled njegovog desnog prsnog mišića. Sada je o tome odlučio progovoriti

Ljubitelji slobodne borbe s nestrpljenjem su čekali okršaj između Israela Adesanya i Paula Coste. No njihov dvoboj na UFC 253 priredbi na Fight Islandu nije ih mogao zadovoljiti, izostalo je dinamike i prave akcije.


Adesany je u posljednjoj minuti druge runde  tehničkim nokautom svladao Costu i branio naslov UFC prvaka u srednjoj kategoriji. 


Nakon borbe mnogi su primijetili neobičan izgled njegovog desnog prsnog mišića. 


Na konferenciji za medije Adesany je izbjegavao odgovore na pitanje u vezi toga, pa se počelo nagađati da je ozlijeđen ili uzimanje steroida razlog otekline.


- Nisam uzimao steroide. Nisam od onih kojima treba štaka, a kad vam je oduzmu, onda se osjećate slabo i drugačije- rekao je Israel Adesany i dodao:

-  Kada je došla USADA mnoga su se tijela promijenila i mnogi se nisu osjećali dovoljno dobro bez svojih čarobnih suplemenata. Ali ja nisam jedan od njih.

Ipak, prvak je na kraju priznao da nešto nije u redu. Otkrio je dosad nepoznate detalje, bio je na pregledu magnetskom rezonancijom te na vađenju krvi.

- Nisam znao o čemu se radi pa o tome nisam želio pričati. To u meni raste posljednjih osam tjedana - otkrio je Israel Adesany i nastavio: 


- Čak mi je i djevojka rekla da posjetim doktora, ali prvo sam se želio boriti. 

Prvak ne znam o čemu se radi.

- Pročitao sam da se (ginekomastija) pojavljuje na grudima, a kod mene je slučaj na samo jednoj. Nikada nisam dijagnozu radio preko Googlea pa neću ni sada. Napravio sam testove i čekam rezultate - završio je Nigerijac koji se bori pod zastavom Novog Zelanda.

556
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, Israel Adesanya
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije