Autor: dh
Datum objave: 02.10.2020


Adesanya opalio po Jonesu: 'Majka bi ti bila razočarana da vidi što si postao'

Jonesova majka je preminula 2017. godine nakon duge borbe s dijabetesom

Zvijezde UFC-a Israel Adesanya i Jon Jones već duže vrijeme vode verbalni rat. Putem društvenih mreža gotovo svakodnevno si međusobno ispaljuju otrovne strelice.


No posljednje prepucavanje otišlo je predaleko. Naime, Jones je komentirao izjavu Adesanya koji je rekao kako mu je otac dao upute za pobjedu protiv Paula Coste na nedavnoj UFC 253 priredbi.


'Zanima me čuti što bi njegov otac rekao da ga upita za borbu protiv mene. Smatra li njegov otac da je spreman? Očito Eugene tako ne misli', napisao je Jones na Twitteru.

Na oštar odgovor Adesanya nije se dugo čekalo:

'Moj otac mi je već rekao kako te mogu pobijediti. Vjeruj mi da on to zna. Isto tako, tvoja majka bi bila razočarana da vidi što si postao.'

Adesanya je ovom rečenicom sigurno pogodio Jonesa, ali i razbjesnio fanove.


Jonesova majka je preminula 2017. godine nakon duge borbe s dijabetesom. No valjda je shvatio da je sada pretjerao te se pokušao opravdati.


'Dakle, idem se javiti prije nego krenu sranja na račun moje objave. Da Jones ima ikakvog znanja o ovom sportu i kako se nositi sa slavom, znao bi da kad ne treba vraćati se do automobila da bi uzeo novac i kokain. Glupan', napisao je Adesanya na Twitteru.

'Jones je prvi mene prozvao preko TMZ-a, ja sam odgovorio i evo nas. Jones je unio moju obitelj u ovo. Bili oni mrtvi ili živi, drži moju obitelj izvan ovoga, jer ovo je moj posao. On je počeo, a ja ću uvijek završiti', završio je Adesanya.

Jones mu je brzo odgovorio.

'Moja majka je bila fantastična humanitarka. Kao činjenicu znam da ju projekt CARE čini ponosnijom nego bilo što sam ja napravio u UFC-u', napisao je Jones i nastavio:

'Izzy, hvala ti što si mi dao priliku kako bi spomenuo moju sjajnu majku ovo popodne. Sada mi samo nedostaje. Imamo li još uvijek dogovor za 2021. godinu?'

Možda će uskoro šef UFC-a Dana White organizirati borbu između Israela Adesanya i Jona Jonesa, pa neka u kavezu riješe svoje probleme...

645
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Jon Jones, Israel Adesanya
Najpopularnije
Najnovije