Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


Ahmeti pobijedio, Vrgoč poražen

Izbornik hrvatske boksačke reprezentacije Pero Tadić poveo je devetoricu boksača na međunarodni EABA turnir u češkoj Ostravi. Posljednja je to provjera hrvatskim reprezentativcima pred glavni ovosezonski događaj, nastup na Svjetskom prvenstvu u Chicagu koje starta 18. listopada.
Prvog dana na ring su izašla petorica hrvatskih predstavnika među kojima i dvojica Puljana, Mirsad Ahmeti i Sanjin Pol Vrgoč. Ahmeti je u kategoriji do 57 kg na bodove slavio protiv Mađara Sandora Racza, dok je Vrgoč poražen od Austrijanca Olivera Obradovića. Vedran Đipalo (do 90 kg) je pobijedio Mađara Jozefa Darmosa, Filip Palić je izgubio od Čeha Martina Halasa (do 60 kg), a Boris Katalinić (do 64 kg) od Litvanca Egidiusa Kavaliauskasa.
- Sanjin se nije dobro osjećao, pa sam u drugoj rundi prekinuo meč, dok je Palić odlično boksao, ali je izgubio - bio je kratki komentar Pere Tadića.
Danas u ring ulaze Ahmeti, Šivolija, Borna Katalinić, te dva hrvatska boksača u superteškoj kategoriji koji se sastaju međusobno, Bačurin i Tomasović.

Izvor: Boksački Savez

1372
Kategorije: Boks
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije