Autor: Admin
Datum objave: 05.12.2011
Komentari:
0,00


AKCIJA PROTIV POROKA ULICE

Održana igraonica povodom Dana Grada Osijeka

Igraonica povodom Dana grada Osijeka, u sklopu projekta Protiv poroka ulice, održana je 02. prosinca 2011. u prostorijama kickboxing kluba Viktoria - Hrvatski Sokol.

 

Gosti su bili djeca vrtića "Sjenčica" sa Sjenjaka sa roditeljima. Igraonicu je vodila odgojiteljica Hamira Perković uz asistenciju odgojiteljice Snježane Šimić, te Vlatka Griner i  Vladimir Stevanović iz umreženih udruga kickboxing klub "Viktoria - Hrvatski Sokol", savate kluba "Viktoria" i udruge za rad sa djecom i mladima "Novi Grad". Igraonica je održana pod pokroviteljstvom grada Osijeka i gradske četvrti "Novi Grad".

 

Svi sudionici su dobili medalje, koje su dijelili koordinator umreženih udruga Vjekoslav Beck i kontakt policajac sa Sjenjaka Robert Astaloš. Nakon sportskih natjecanja djeca su otpjevala nekoliko prigodnih pjesama, te razveselili roditelje i goste.

 

Akcija "Protiv poroka ulice" je dugogodišnji projekt umreženih udruga, te se sastoji od besplatne dječje igraonice za roditelje i djecu, te niza drugih aktivnosti.

 

Akcija je bila vrlo uspješna, što se očituje po zadovoljstvu gostiju, roditelja i djece, koji su izrazili pohvale i zahvalnost organizatorima, te je izražena želja da se organizira i tradicionalni Božićni turnir.

2267
Kategorije: Zanimljivosti
Tagovi: Zanimljivosti
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije