Autor: Admin
Datum objave: 14.08.2011
Komentari:
0,00


AKHRAMENKO BOLJI OD STANIĆA

OFC ipak zadovoljan

OFC-ov borac Ivan Stanić ipak nije slavio u Debrecenu, odlukom sudaca bolji od njega je bio Vitalij Akhramenko...

 

Bjelorus Vitalij Akhramenko ipak je uspio stići do svoje desete pobjede u nizu. Nakon tri odrađene runde suci su odlučili pobjedu dodijeliti plavom kutu u kojem se nalazio Akhramenko.

 

Stanić je u meč ušao nešto suzdržanije, a u drugoj rundi je i jednom pao nakon malo snaženijeg udarca u nos, no bez ozbiljnijih posljedica.

 

U trećoj rundi Stanić ipak nije uspio nadoknaditi zaostatak koji je imao u očima suca, iako je meč bio donekle izjednačen te je bilo neizvjesno hoće li se odmah proglasiti pobjednik ili će se on tražiti u dodatnoj rundi. Suci su ipak presudili u korist Akhramenka koji je potvrdio da je vrlo kvalitetan, ali i kondicijski odlično pripremljen borac.

 

Bez obzira na poraz OFC-ov team može biti relativno zadovoljan nastupom u Debrecenu.

 

"Stanić je klasični muay thai borac, tako je ušao u meč, tako se i ponašao. Cijelo vrijeme je uzimao prostor svom protivniku, bio suzdržan i kontrolirao situaciju, iako se dogodio pokoji propust, poput primljenog udarca i pada u drugoj rundi", rekao je Kranjčec.

 

"Svi smo očekivali da će suci nakon tri odrađene runde odlučiti da će se pobjednik tražiti u dodatnoj rundi, no ipak su favorizirali Akhramenka te su mu dodijelili pobjedu. Ovo ne umanjuje značajno nastup Stanića, s kojim sam večeras vrlo zadovoljan iako nije stigao do pobjede u Debrecenu", poručuje glavni trener Opatija Fight Cluba.

2610
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, K-1, Ivan Stanić, Fight Code
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije