Autor: mi
Datum objave: 03.02.2019


Aldo odgovara McGregoru, Ortegi i Hollowayu

Jose Aldo ponovno je postao vrlo tražen nakon posljednje pobjede.

Bivši prvak u perolakoj kategoriji impresivno je u drugoj rundi u Fortalezi završio Renata Moicana.

Ovakva izvedba izazvala je niz reakcija kolega boraca.

Conor McGregor 
nudi mu revanš, Brian Ortega poziva na početak pregovora, Alexander Volkanovski nudi svoje usluge, a aktualni prvak Max Holloway skida kapu rivalu kojeg je dva puta pobijedio.

"Ne samo kralj Rija. Kralj Brazila. Kralj branitelja naslova. Čestitam Ze Aldo. Nemam ništa osim ljubavi za tebe brate" napisao je Holloway.



"Mislim da je on istinski prvak" odgovorio je Aldo.

"Sretan sam zbog njega jer zaslužuje biti tamo gdje je. Ostvario je to boreći se od samog početka. Došao je u UFC jako mlad i pokorio. Imam veliki respekt za njega. Njegova priča je sjajna. On ima dijete, poput mene. Mi imamo obitelj i to je ono što branimo. Želim mu sve  najbolje bilo u perolakoj ili lakoj kategoriji. Nadam se da će zdrav nastaviti svoj pobjednički put."


Conor Mcgregor koji je u prosincu 2015. nokautom za 13 sekundi svrgnuo Alda s trona perolake kategorije nakon što je vidio brazilsku publiku želi borbu u toj južnoameričkoj zemlji.

"Kakva nevjerojatna atmosfera na večerašnjem UFC- u Brazilu. U jednom trenutku karijere volio bih se natjecati ondje pred strastvenim vrazilskim fanovima. Bio sam blizu dogovoru za borbu u Riju prošle godine. Možda drugi put. Ja sam i dalje tu."



Brazilac bi volio da se revanš održi u lakoj kategoriji.

"Po meni to bi bilo sjajno. Kad bih imao priliku boriti se s njim u kategoriji iznad, tako da ne moram patiti kroz skidanje kilograma, mislim da bi to bila sjajna borba." U prvom meču nisam uspio pokazati što znam. Pogodio me sjajnim udarcem, ali ako dobijem novu priliku mislim da će priča biti drugačija."


Brian Ortega poručuje: Pa, počnimo s pregovorima.



"Naravno" slaže se bivši prvak. "Svatko tko je rangiran u prvih 15. Stavio sam 15 imena pred Danu Whitea i pitao ga kakva je stvarna situacija. Dao sam mu popis imena s kojima bih se volio boriti."


Alexander Volkanovski je možda u nizu od šest pobjeda, ali čini se da Aldo nije previše upoznat s njegovim ostvarenjima, te je samo rekao da ako se hoće boriti u Curitibi s njim on je za.




Foto: MMA Junkie

653
Kategorije: MMA
Tagovi: Jose Aldo, Conor McGregor, Max Holloway, Brian Ortega
Najpopularnije
Najnovije