Autor: Admin
Datum objave: 31.08.2011
Komentari:
3,00


ALEXANDER POVETKIN VS EVANDER HOLYFIELD

Holyfield žarko želi pojas

Bivši četverostruki prvak svijeta u boksu u teškoj kategoriji Evander Holyfield je rekao kako je zatražio borbu s Povetkinom..

 

Ove jeseni postoji mogućnost da gledamo Evandera Holyfielda u borbi za titulu prvaka prema WBA verziji protiv Alexandera Povetkina. Naime, Holyfield koji iza sebe ima preko 50 borbi je izjavio kako je ovih dana predao upit za borbu s novim WBA prvakom u teškoj kategoriji, a borba bi se održala ove jeseni.

 

 

 

Holyfield je stajao nedaleko od ringa u Erfurtu gdje su u subotu boksali mladi Povetkin i Ruslan Chagaev. Nakon što je borba završila Holyfield je ušao u ring i čestitao novom prvaku.

 

Kasnije je Povetkin rekao kako bi ovo bila dobra prilika za njegov novi povratak.

 

„Mislim da je dobar borac. Kao što sam uvijek govorio, moj cilj je da još jednom postanem svjetski prvak. Alexander je moguća opcija.“ – rekao je Holyfield.

2550
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Alexander Povetkin, Evander Holyfield
Komentari
# 1 Dana 07.10.2011 - 11:20 clay ... je rekao/la:
Povetkin ce riknuti od straha kad mu se u ringu pojavi Holy. Bit ce: auuu,sta ovaj radi ovdje? Pa gdje bas meni da ubace tog tipa...joj, tuko je Tysona, Holmesa, Lewisa, Bowea, Moorera, Foremana, auuu, kaj bum sad? A da ja lepo zbrisem?? Al kak cu zbrisat, kad me svi gledaju...pa covjek ce me ubit...pogle ga samo kak zgleda....al kaj bum sad jadan, bolje da me on prebije, nego da me samelju ona glupa braca Klicko...Pa, da, nek on ide na njih, zakaj bi ja?
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije