Autor: Admin
Datum objave: 05.03.2013
Komentari:
0,00


ALFE NASTUPILE NA PH U ITF-U

Osvojili sedam medalja

02. ožujka 2013. godine u Sportskoj dvorani Vijuš, u organizaciji Hrvatskog Taekwondo Saveza a kao klub domaćin TKD Alfa Brod, održano je Prvenstvo Hrvatske i Hrvatski kup za mlađe kadete u taekwondou ITF načinom.

 

Na Državnom prvenstvu nastupilo je 329 natjecatelja iz 21 kluba.

 

Brodske Alfe su nastupile sa 22 natjecatelja te osvojili tri zlatne  jednu srebrnu i tri brončane medalje.

 

 

KRISTIJAN KATUŠIĆ –  šestu godinu zaredom osvaja naslov državnog prvaka. U kategoriji juniora do

 

 45 kg  nadmoćno dobiva sve borbe. Osvajanjem naslova  jako je blizu ostanku u reprezentaciji Hrvatske koja bi trebala nastupiti 22.04.2013. na Europskom Prvenstvu.

 

TOMISLAV  KATUŠIĆ -  u svojoj je kategoriji imao 18 natjecatelja tako da mu je finale bila 4 borba. Sve svoje borbe dobiva jednoglasnom odlukom sudaca u kategoriji -155 cm. Kadeti nastupaju po visinskim kategorijama jer su takve propozicije na Europskom Prvenstvu. Isto tako obranom titule također je blizu ostanka u kadetskoj reprezentaciji što će biti odlučeno sredinom ožujka nakon  zadnjeg okupljanja reprezentacije i konačne odluke.

 

MARKO GAJIĆ –  obranio je titulu naslova prvaka. Također je njegova kategorija imala veliki broj natjecatelja (25) -165 cm kadet. Iako je imao velik broj borbi pa čak i polufinale je morao raditi produžetak , dobra kondicijska pripremljenost odvodi ga u finale i osvajanja naslova.

 

ADAM HERCOG – po prvi puta nastupa u juniorskoj kategoriji (-45 kg) i odmah osvaja naslov vice prvaka.

 

DANIEL LAZAR – 69 kg junior, kategorija gdje su natjecatelji odreda velike kvalitete. Unatoč  jakoj konkurenciji ,u polufinalu u zadnjim sekundama gubi borbu za jedan bod i osvaja brončanu medalju.

 

DORA MATKOVIĆ – dolazi do polufinala juniorki -52 kg,  gdje nažalost zbog manje povrede ne može dalje nastaviti borbe i ostaje na brončanoj medalji.

 

JAN ŠOŠTARIĆ – naš mlađi kadet u konkurenciji  15 natjecatelja u kategoriji +40 kg osvaja odlično treće mjesto.

 

Natjecatelje su vodili trenerica Ružica Gorkić i Robert Katušić .

1658
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Komentari
# 1 Dana 14.10.2015 - 05:22 Eyob ... je rekao/la:
Hahaha maleee tova e gomqla prostotiq 7-8 stranici bez nikakuv smisal koito predpolagam se vodqt na4alno okolo 20 za reklami na organizacii drugi 30 sus prostotii i moje bi 5-10 sus metodi ot koito veroqtno samo visokovoltovata mreja moje da bude efektivna .
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije