Autor: Admin
Datum objave: 08.11.2011
Komentari:
0,00


ALISTAIR OVEREEM O BORBI S LESNAROM

Razvalit ću Brocka Lesnara

Nizozemski MMA borac je po dolasku u Las Vegas najavio velike stvari, prva je borba s Brockom Lesnarom krajem godine.

 

UFC je započeo promociju njihovog 141. događaja gdje će glavnu ulogu imati bivši UFC-ov prvak Brock Lesnar i bivši Strikeforce prvak Alistair Overeem. Prema riječima Overeema pobjednik u borbi njega i Lesnara će dobiti priliku za napad na naslov prvaka.

 

„Pobjednik iz borbe mene i Brocka će se boriti s Cainom Velasquezom ili Juniorom Dos Sanosom.“- rekao je Overeem ali nije htio prognozirati tko će pobjediti u subotnjoj borbi između dvojice teškaša.

 

 

 

Alistair je također rekao kako je ovo njegov najveći trenutak u karijeri, UFC-ov ugovor i velike borbe tek trebaju doći. Činjenica je da je malo zeznuto promjeniti tim i menadžment samo dva mjeseca prije održavanja najvažnije borbe u karijeri, ali Overeem kaže da je ionako sam tražio sparing partnere.

 

Što se tiče Lesnara, Overeem je jako samopouzdan, obećao je vatromet u oktagonu. Iako je u zadnje vrijeme Lesnar boležljiv, Alistair očekuje bivšeg prvaka na najvišem nivou spremnosti.

 

„Brock je veliki sportaš. On je jak borac. Na UFC-u 141 će biti na 125 posto. To je ono što očekujem.“ – rekao je Overeem.

2524
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Brock Lesnar, Alistair Overeem
Komentari
# 1 Dana 12.11.2011 - 13:45 alenzalac ... je rekao/la:
Overeem nema sanse. Brock ce ga zadavit.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije