Autor: Admin
Datum objave: 22.07.2011
Komentari:
0,00


ALISTAIR OVEREEM OBJASNIO TRENUTNU SITUACIJU

Razočaran sam

Nizozemski borac, prvak Strikeforcea u teškoj kategoriji Alistair Overeem je objasnio zašto je izbačen iz Strikeforce GP-a...

Alistair Overeem je u ponedjeljak gostovao u showu MMAFighting.com portala. Rekao je nekoliko rečenica koje se nisu svidjele čelniku UFC organizacije Dani Whiteu koji ga je maknuo iz Strikeforceovog Grand Prixa.

Overeem je u najnovijoj korespodenciji s novinarima rekao kako je razočaran razvojem situacije oko Grand Prixa. Njegov prvotni cilj je bio osvojiti turnir. Također je rekao kako razumije njihovu situaciju ali mu je žao što oni ne razumiju njega.

Svih nas zanima zašto je Ovreeem izbačen iz turnira. On kaže da je objašnjenje jednostavno.


- Strikeforce mi je obećao nastavak turnira na jesen, u listopadu ili studenom. Zatim sam se ja prilagodio tomu i otišao na odmor a zatim bih počeo trenirati u kolovozu. Zuffa je nakon toga odlučila pomaknuti turnir za rujan i morao sam odustati.

Overeem također smatra da za razliku od Strikeforce organizacije, sada kada ju je UFC preuzeo postoje drugi interesi.

- Trenutno sam počeo trenirati za sebe ali je većina moga tima još uvijek na odmoru, pa mogu reći da moj kamp još uvijek nije započeo. Moram pronaći sparing partnere iz drugih država, dovesti ih i organizirati im smještaj.

Overeem još uvijek nije razgovarao sa Zuffom okako je maknut s turnira.
2709
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Alistair Overeem, MMA, Strikeforce
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije