Autor: Admin
Datum objave: 10.01.2012
Komentari:
0,00


ANA I LUCIJA ZANINOVIĆ OBILJEŽAVAJU 200 DANA DO OLIMPIJSKIH IGARA

U suradnji s Britanskim veleposlanstvom u Zagrebu

Hrvatske tekwondašice, Ana i Lucija Zaninović, u suradnji s Britanskom veleposlanstvom u Zagrebu, danas su obilježile  u makarskoj Srednjoj školi Fra Andrije Kačića Miošića, 200 dana do otvaranja Olimpijskih igara u Londonu.

Sestre Zaninović su osvajačice najprestižnijih odličja na prošlom Svjetskom prvenstvu u tekwondou, a Ana je proglašena za najbolju sportašicu 2011. godine po izboru Hrvatskog Olimpijskog odbora.
 

Suradnja Britanskog veleposlanstva i hrvatskih olimpijaca na promicanju Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Londonu koje će se održati ove godine, nastavak je obilježavanja 200 dana do Igara započetog u ponedjeljak, 9. siječnja u Splitu i Varaždinu.

 

 


Britansko veleposlanstvo želi popularizirati Olimpijske i Paraolimpijske igre u Londonu te će slične aktivnoste organizirati do početka Igara.
 
Svečanost otvaranja Olimpijskih igara u Londonu održat će se 27. srpnja na novoizgrađenom stadionu, koji će tijekom Igara imati 80.000 sjedećih mjesta, a nakon Igara njihov broj će biti smanjen na 25.000 mjesta u skladu s konceptom održivog nasljeđa za što se zauzima Organizacijski odbor Olimpijskih igara u Londonu.
 
Olimpijski park u Londonu središnji je dio inicijative urbane regeneracije istočnog Londona koja je postavila visoke “zelene” standarde budućim Olimpijskim igrama.
2299
Kategorije: Zanimljivosti
Tagovi: Zanimljivosti
Komentari
# 1 Dana 14.10.2015 - 05:27 Ricardo ... je rekao/la:
Dec23 Hi there I am so grateful I found your site, I relaly found you by mistake, while I was browsing on Askjeeve for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say many thanks for a marvelous post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the minute but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the great job.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije