Autor: mi
Datum objave: 23.01.2015


Anderson Silva vrlo razočaran Machidom i Jacareom

Bivši UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji godinama je odbijao bilo kakvu mogućnost borbe s Lyotom Machidom i Jacareom.

Njih dvojica pokazali su drugačije osjećaje izjavivši da su profesionalci i da bi se borili sa "Spiderom" ako UFC to zatraži od njih.

"Jacare je moj prijatelj, Lyoto je moj prijatelj. Ali cijelo ovo vrijeme momci ne govore ono što ja govorim. Kad ja razgovaram s novinarima kažem im da se neću boriti s Lyotom jer je on moj prijatelj. Neću se boriti sa Jacareom jer je on moj prijatelj. A onda momci pričaju za medije i Lyoto kaže: borit ću se s Andersonom zato jer se ja borim, a Jacare kaže: borit ću se s Andersonom jer sam ja borac."


"Po mom mišljenju, ne sviđaju mi se pozicije koje su Lyoto i Jacare zauzeli jer se ja ne želim boriti s njima. Zato jer treniram s Lyotom dugo vremena, a ponekad treniram i s Jacareom."


Na pitanje je li iziritiran takvim izjavama odgovorio je otvoreno.

"Apsolutno. Jer kad ja idem trenirati s tim momcima idem im pomoći. Uložim 50 posto, 10 posto svoje energije kako bih im pomogao. Kad momci pričaju na takav način vrlo, vrlo sam razočaran."


"Mislim da ću morati porazgovarati s njima. Lyoto mi je prijatelj, Jacare je trenirao sa mnom. Ne volim se boriti protiv Brazilaca. To je moje mišljenje. Razumijem da je ovo sport, ljudi su u UFC-u zbog borbi, ali ja se ne volim boriti protiv Brazilaca."





1081
Kategorije: MMA
Tagovi: Lyoto Machida, Anderson Silva, Jacare Souza
Najpopularnije
Najnovije