Autor: Admin
Datum objave: 11.09.2012
Komentari:
0,00


ANTE BILIĆ BOKSA 6. LISTOPADA NA GRIPAMA

Samouvjeren do kraja

Nakon četiri godine Ante Bilić će ponovno boksati u Splitu, gradu koji odavno nije uživo vidio boksački spektakl poput ovog koji mu se nudi prve subote u listopadu.

 

Ante Bilić je europski WBO prvak, treći je na svjetskoj listi srednjaša i samo ga dva meča dijele od titule prvaka svijeta! Prvi korak napravit će 6. listopada u Splitu, najvjerojatnije u Velikoj dvorani na Gripama u kojoj će za interkontinentalnu titulu srednje kategorije boksati protiv Issaha Koja iz Gane.

 

„Ja san prvak Europe, a on Afrike, ako pobijedim, postat ću prvi izazivač na listi, sada sam treći, u roku od šest mjeseci svjetski prvak me mora izazvati na meč – kaže Ante za Slobodnu Dalmaciju, čiji je dosadašnji profi skor od 27 pobjeda i samo dva poraza uistinu impozantan. I obećavajući.“

 


 

Ono u što su organizatori sigurni, osim Antine pobjede, jest odličan fightcard. Ante ne zna puno o svom protivniku ali za koji dan bi trebao dobiti snimke njegovih mečeva.

 

„Nikad ga nisam gledao, ali samo čuo da je visok, 180 centimetara, da je pametan borac, vrlo eksplozivan, tempaš, spreman boksati 12 rundi kao i svaki Afrikanac...“ – rekao je Ante.

 

„Ma, trebao bih dobiti snimke za koji dan, dva-tri tjedna prije meča, bit će dovoljno. Bit ću ja spreman, puno trčin, puno snage radim, spariran, to je meni najvažnije. To i osjećaj u ringu. Baraba protiv Opasnog. Za interkontinentalni WBO pojas srednje kategorije, za status prvog izazivača svjetskome prvaku, u Splitu, 6. listopada.“

2359
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Ante Bilić
Komentari
# 2 Dana 18.09.2012 - 14:18 zmaj ... je rekao/la:
AKO JE ANTE BILIĆ SELJAČINA ONDA STE VI PEDERČINA OD BOX FANA.
 
# 1 Dana 11.09.2012 - 13:05 box fan ... je rekao/la:
dobar boksac, ali ujedno i seljacina koja se bori sama sa sobom
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije