Autor: Admin
Datum objave: 04.08.2011
Komentari:
5,00


ANTE BILIĆ PROTIV RAFAELA BEJRANA

ZA TITULU WBO EUROPA

Ante Bilić je dočekao prigodu boriti se za titulu prvaka u federaciji WBO Europa, u izravnom dvoboju u Beogradu 8. listopada pokušat će oteti pojas Rafaelu Bejaranu iz Dominikanske Republike.

 

Protivnik, najblaže rečeno, nezgodan. Dominikanac je u karijeri samo jednom ring napustio pognute glave, u preostalih 13 mečeva je slavio, od toga 6 puta nokautom. Prije mjesec i pol dana osvojio je europsku WBO titulu nokautiravši u Hamburgu veliku tursku boksačku nadu Gökalpa Özeklera i sada je brani protiv 27-godišnjeg Kaštelanina.

 

"Gledao sam taj meč odmah poslije moje borbe s Mihaelom Šubovim. Bejaran je nezgodan protivnik, vrijedan respekta. Visok je, viši od mene, brz, snažan, imponira svojom pojavom gdje god se pojavi "– kaže Ante Bilić koji završava splitski dio ljetnih priprema, te ovoga utorka ide za Njemačku u kamp EVIL Box Promotion u kojemu će se pripremati za meč.

 

Na listi najboljih rukavica srednje kategorije trenutno je 13., usporedbe radi, sedmi na istoj je Mathew Macklin, Irac koji je nedavno oduševio svijet borbom u kojoj je gotovo uzeo svjetsku WBA titulu slavnom Felixu Sturmu

2457
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Ante Bilić
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije