Autor: Admin
Datum objave: 18.11.2011
Komentari:
4,75


ANTE BILIĆ VS GEARD AJETOVIĆ

Boksam za sve poginule branitelje

Hrvatski boksač Ante Bilić večeras u Njemačkoj boksa sa Geardom Ajetovićem, želi doći na vrh svjetskog boksa...

 

U njemačkom Cuxhavenu u Kugelbake Halleu Ante Bilić večeras ima prestižni meč protiv Srbina Gearda Ajetovića. Ante Bilić ulazi u ovu borbu potpuno spreman i fizički i psihički.

 

„Ajetović je veliki izazov za mene, najveći do sada. Bio je teškaš, sada se spustio u moju kategoriju, tu je u maloj prednosti. Jak je na krošeu, brz u kontri. Nezgodan u svakom slučaju.“ – rekao je Bilić za Slobodnu Dalmaciju.

 


 

Ajetović je bio juniorski prvak Europe i viceprvak svijeta, u rukavicama ima čak 315 amaterskih mečeva, ostvario je i zavidnu profi karijeru. U svojoj profesionalnoj karijeri je nastupio u 25 mečeva, upisao je 19 pobjeda, 9 nokautom, 5 poraza i 1 neriješen ishod.

 

Ante Bilić ima 25 pobjeda, 13 njih nokautom. Izgubio je u 2 meča. Ante je poručio da će protiv Srbina Ajetovića boksati za sve poginule branitelje u Domovinskom ratu jer se meč održava točno na godišnjicu pada Vukovara.

3647
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Ante Bilić, Geard Ajetović
Komentari
# 5 Dana 14.12.2019 - 11:42 mirooslav očko ... je rekao/la:
Biliću,u ćeliji si bio pravi gospodin u zatvoru u glini,nisi dao na slabije,a i sa mnom si bio dobar dok sam bio s tobom na odjelu! Trebaš biti primjer svim zatvorenicima! Želim ti puno sreće i kad izadjes van da nastaviš sa pobjedama u boksu jer ja znam da ti to možeš!! Puno pozdrava i da što prije izadješ
 
# 4 Dana 19.11.2011 - 19:19 Kostolomac ... je rekao/la:
Nisam vjerovao da Bilić može ovako pametno odboksat. Ljudi moji pa vi niste svjesni toga tko je Ajetović. On spada u sam vrh svjetske srednje kategorije. Svaka čast Ante na iznimno lukavoj taktici. U tebi leži ŠAMPION SVJETSKE KLASE. Hrabro naprijed.
 
# 3 Dana 19.11.2011 - 14:20 Tyson ... je rekao/la:
samo gazi ispred sebe. jedva čekam borbu protiv toga Šturma da vide svi da si bolji boksač.
 
# 2 Dana 19.11.2011 - 14:18 HRVAT ... je rekao/la:
SVE JE TO POVEZANO DJUZA. ZAŠTO OPROSTIT ČETNICIMA ŠTO SU NAM NAPRAVILI. BRAVO BILIĆU DRAGO MI JE ŠTO SI I AJETOVIĆA POBJEDIA I POKAZAO CIJELOM LICEMJERNOM SVIJETU ŠTO SE DESILO UZ NJIHOV BLAGOSLOV 18.11.1991. HVALA TI ANTE NA TOME JER OSIM ŠTO SI PRAVI BORAC I SPORTAŠ VOLIŠ SVOJU DOMOVINU HRVATSKU KOJU SU POLITIČARI UNIŠTILI. SAMO NAPRIJED DO SVJETSKOG VRHA SREDNJE KATEGORIJE.
 
# 1 Dana 19.11.2011 - 12:26 djuza ... je rekao/la:
bilicu ne mijesaj politiku sa sportom
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije