Autor: Admin
Datum objave: 03.04.2012
Komentari:
5,00


ANTE BILIĆ ZA WBO EUROPSKI NASLOV

Bilić nastupa na jakoj priredi u Njemačkoj

Hrvatski boksač Ante Bilić će se boriti za WBO Europski pojas protiv aktualnog prvaka Dominikanca s njemačkom putovnicom Rafaela Bejarana.

 

Borba će se održati u Njemačkoj na Universum box promotion priredbi 21.04.

 

Da se pokaže veličina priredbe recimo da na njoj na glavnoj borbi večeri je  borba za WBA svjetski pojas u super srednjoj kategoriji između Karoly Balzsay i Dimitri Sartison.

 

Bilićeva borba je pred glavnu borbu a na priredbi biksaju Ruslan Chagaev, Juan Carlos Gomez, Rakhim Chakhkiev, Juergen Braehmer i druga zvučna imena iz svijeta profi boksa.Značajno je napomenuti da je Bejaran inzistirao na neutralnom terenu za meč protiv Bilića i tako je došlo do odabira ove priredbe nakon dugih i teških pregovora oba menadžmenta.

 

„Uspili smo ovog velikog boksača nakon jednogodišnje stanke vratit u boks ali to smo uspili najviše zahvaljujući njemu, njegovoj ogromnoj volji i zato Ante prije svega radi sebe pa onda radi svih nas koji smo uz tebe pobjedi Bejarana i osvoji WBO europski pojas.“ – kažu iz Amena.

 

Ante Bilić je odradio odlične pripreme u matičnom klubu kbk Ameno iz Splita sa trenerima Milivojem Bajićem i Veljkom Vetmom, te je već 5 sedmica u Njemačkoj na sparinzima i određivanju strategije za borbu protiv Bejarana.

 

Dio sparinga je odrađen i u Parizu , a sparirao je sa aktualnim interim WBA prvakom svijeta u srednjoj kategoriji Hassan N dam N jikam koji je na osmom mjestu na svjetskoj boxrec ljestvici boksača srednje kategorije.Bili su to izuzetno dobri sparinzi za Antu gdje je pokazao da Kamerunac nije nimalo bolji boksač od Ante.

 

Osvajanjem WBO europskog pojasa samo sa jednom obranom a koja bi bila najvjerovatnije u Splitu, Anti Biliću se otvara mogučnost napada na svjetski WBO ili WBA pojas a znamo što to znači i kako to odavno nekom iz Hrvatske nije pošlo za rukom.

2187
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Ante Bilić
Komentari
# 3 Dana 04.04.2012 - 08:59 tyson ... je rekao/la:
Ante Bilić je već legenda Hrvatskog boksa a uzme li WBOeuropski pojas otvara mu se sve prema svjetskom vrhu . Izdrži Ante treniraj Hrvatska je uz tebe kao što si ti pokazao da je i Hrvatska u tvom srcu na meču protiv Ajetovića na dan pada Vukovara, kada si obukao majicu ne zaboravite Vukovar. Svaka čast još jednom šampione.
 
# 2 Dana 04.04.2012 - 03:31 sucidar ... je rekao/la:
ajde brate bog ti da srice
 
# 1 Dana 03.04.2012 - 20:57 toni kelam ... je rekao/la:
bravo ante samo naprid dokazi se da znas iu da mos prvo radi sebe onda radi drugih nadam se da ce bit neki prijenos meca jos jednom bravo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije