Autor: mi
Datum objave: 10.04.2015


Ante Delija pobijedio Konstantina Gluhova

Ante Delija (13-2) pobijedio je Konstantina Gluhova (28-16) na M-1 Challenge 56 priredbi u Moskvi jednoglasnom sudačkom odlukom.

Delija je odmah krenuo na rušenje i nakon četrdesetak sekundi uspio je srušiti protivnika. Počeo je ground and pound iz polugarda, potom i uhvatio gušenje s leđa dok se Gluhov pokušavao vratiti na noge. Potom je nastavio s gnp-om, a u posljednjim sekundama prve runde pokušao je i heel hook.

 

Nakon potpune dominacije u prvoj rundi, Delija na isti način počinje i drugu. Gluhov zaustavlja prvi pokušaj rušenja, ali Dubrovčanin uspijeva iz drugog pokušaja. Delija nije dozvolio ni sekundu predaha protivniku većim dijelom druge runde. Nakon što je slučajno koljenom pogodio protivnika u glavu dok je bio u parteru sudac ga je upozorio i vratio borbu na noge. Gluhov je odmah pokušao high kickom, Delija blokira i odmah kreće na novo rušenje. Ponovno je uslijedio ground and pound protiv nemoćnog Gluhova. Latvijac se uspio vratiti na noge i zaprijetiti high i low kickom nakon čega ga Delija opet ruši 30-ak sekundi prije kraja 2. runde.


Latvijac treću rundu otvara low kickom što Delija kažnjava još jednim rušenjem i u dominantnoj poziciji provodi veći dio posljednje runde.


Nakon završetka meča Delija se obratio prvaku Marcinu Tyburi koji je bio u gledalištu riječima: ti si sljedeći.


1784
Kategorije: MMA
Tagovi: Ante Delija
Najpopularnije
Najnovije