Autor: Toni Njirić
Datum objave: 28.08.2012
Komentari:
0,00


ANTE DELIJA PROTIV BIVŠEG UFC-OVCA

Veliki okršaj u Dubrovniku

Dubrovački gladijator Ante Delija imati će ispit svoje karijere na Noći Gladijatora u Dubrovniku 21. prosinca!  Nasuprot njega u ring stati će bivši UFC prvak Ricco Rodriguez!

 

Ricco Rodriguez rođen je u San Joseu u Kaliforniji. Dok je živio u New Yorku kroz srednu školu bavio se hrvanjem. Kada se preselio u Californiju počeo je trenirati BJJ sa velikanima BJJ-a Rigan Machadom i Jean Jacques Machadom. U svojoj karijeri osvojio je niz BJJ turnira prije nego se prebacio u MMA vode. 

 

1997. godine Ricco postaje prvi amerikanac koji je osvojio BJJ World Championship.  Samo godinu dana nakon toga bio je pobjednik ADCC-a 1998 u apsolutnoj kategoriji, a kroz BJJ karijeru borio se protiv velikih imena poput Vitora Belfort-a , Murila Bustamantea, Minotora Nogueire. 

 


 

Samo godinu nakon osvajanja ADCC-a, počeo je svoju MMA karijeru gdje je imao uspiješan niz u PRIDE-u dok se nije prebacio u UFC. U svom opsežnom MMA rekordu, borio se protiv tada najvećih imena slobodne borbe kao što su Andrei Arlovski, Gary Goodridge, Jeff Monson, Tym Sylvia, Antonio Rodrigo Nogueira, Pedro Rizzo, Ron Waterman, Ben Rothwell , Antonio Silva, a vrhunac svoje karijere postigao je na priredbi UFC 39 gdje je u posljednjoj rundi meča zaustavio Randy Couture-a i osvojio UFC-ov pojas u teškoj kategoriji.

 

 Ante će u ovom meču imati jedan od najvećih izazova u svojoj karijeri. Unatoč par poraza u zadnjim mečevima Ricco-a Rodrigueza, Ante je svijestan da mu je ovo najvažnija borba u karijeri i jedan od najvećih izazova do sada. Sve pripreme obaviti će sa svojim standardim Gladijator Teamom, gdje vjerujemo uz svakodnevne treninge i intenzitet treninga sa Marom, Kristijanom, Račićem, Sladom i ostalim Gladijatorima, Ante će biti spreman za meč svog života. 

 

Noć Gladijatora biti će održana 21. Prosinca 2012 u Dvorani u Gospinu polju u Dubrovniku i obećajemo Vam izvrsne borbe i velika imena i u ostatku večeri. 

 

Kao dodatak ovom eventu, gospodin Ricco Rodriguez održati će BJJ seminar u prostorima Gladijator Gym-a, o čemu ćemo Vas uskoro obavijestiti. Sve prijave i informacije vezane za ovaj seminar biti će objavljene na stranici Gladijator tima.

 

 www.gladijator-croatia.com

2707
Kategorije: MMA
Tagovi: Ante Delija
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije