Autor: mi
Datum objave: 30.06.2016


Antonio Plazibat: Vrijeme je da pokažem svijetu što sve mogu

Antonija Plazibata u Londonu čeka novi teški ispit.

Borac splitskog Ameno Gyma na drugoj priredbi Respect World Series u subotu bori se protiv Bogdana Stoice. Nakon motociklističke nesreće i niza poraza u 2013. i 2014., 26-godišnji Rumunj ostvario je devet pobjeda u posljednjih 10 mečeva.


"U svaku borbu u koju ulazim u ring očekujem pobjedu i siguran sam u nju, inače ne bih uopće zakoračio nogom u ring. Sto posto sam spreman i fizički pshički. Vrijeme je da se dokažem i pokažem  svijetu što sve mogu. Mlad sam, ima još mjesta za napredak i nastavljam svaki dan raditi na sebi i pokušavam iz svakog dana izvući maksimun i napredovati" izjavio je Plazibat za Cro Ring.


"Treneri Veljko Vetma i Milivoj Bajić su ti koji se brinu o mojim nadolazećim borbama i natjecanjima, Ja sam uvijek spreman. Oni odluče gdje i šta i ja se borim. Ja sam predan treningu i tu radim svoj dio posla."


- Jeste li tijekom priprema radili na nečemu specifičnom za Rumunja? 


"Proučio sam i pogledao njegove borbe - kako poraze tako i pobjede. Spreman sam na sve. Znam što mi je raditi da bih  pobijedio. Treninge sam radio kao i uvijek s prijateljem i klupskim kolegom Tomislavom Čikoticem i pomogao mi je prijatelj Andrija Lekić iz Pit Bulla.


- Koliko ti je borba s vrhunskim protivnikom Sergejom Maslobojevim na FFC-u u Ateni pomogla da naučiš o borbama na najvišoj razini i koliko si iz nje naučio o sebi?


"Tu borbu sam jako loše odradio. Ušao sam nezagrijan u meč  i bile su i druge stvari koje se nisu sve poklopile taj dan. Imao sam loš dan. Dogodi se svima. Ne volim isprike za gubitak. Borio sam se, Sergej je bio bolji i odradio bolji posao. Vratio sam se nazad u dvoranu i nastavio raditi da budem bolji...  Volim ovaj sport i borbu u ringu i nikoga se ne bojim, tako da mi je svejedno tko je protivnik ispred mene."


2699
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Antonio Plazibat
Najpopularnije
Najnovije