Autor: Admin
Datum objave: 09.12.2011
Komentari:
0,00


ANTONIO ROGERIO NOGUEIRA SE NADA POBJEDI

Protiv Tita Ortiza ove subote

Antonio Rogerio Nogueira se planira vratiti pobjedama na UFC-u 140 kada će se suprostaviti Titu Ortizu u jednoj od glavnih borbi večeri..

 

Glavni fokus Rogeria Nogueire je svakako Tito Ortiz i njihov predstojeći meč. Brazilski veteran će se morati dokazati UFC-ovom vodstvu kako bi još uvijek ostao u organizaciji, pogotovo nakon što je predsjednik UFC-a Dana White izjavio kako bi obojica braće Nogueira trebala razmisliti o mirovini u ovom trenutku.

 

Rogerio se oporavio od ozljede koja ga je spriječila u nastupu na UFC-u 133 protiv Richa Franklina. Kako kaže spreman je pobjediti samoprozvanog prvaka u subotu, iako ima veliko poštovanje prema njemu.

 

„Zakrpao sam se. Imao sam tri mjeseca za pripreme i osjećam se odlično fizički i tehnički. Trenirao sam boks i jiu jitsu, rušenja i obranu od rušenja, gdje sam u prošlosti imao problema i gdje sam se trebao poboljšati, plus što je to Ortizov glavni adut.“ – napisao je na svom blogu Antonio Rogerio Nogueira.

 

U pripremama mu je pomogao Antonioe Jaoude koji mu je bio zadužen za hrvanje, i Josh Janousek koji inače pomaže svim borcima u Team-u Nogueira.

 

Rogerio je u zadnje vrijeme ubilježio dva poraza, protiv Ryana Badera i Phila Davisa, što će biti u subotu - budemo vidjeli.

2393
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Tito Ortiz, MMA, Antonio Rogerio Nogueira, UFC 140
Komentari
# 1 Dana 09.12.2011 - 11:54 hecko ... je rekao/la:
TITO pobjeđuje jednoglasnom sudačkom odlukom!
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije