Autor: mi
Datum objave: 08.05.2018


Artem Levin postao potpredsjednik ACB-a

Višestruki svjetski prvak u kick i tajlandskom boksu Artem Levin razmišlja i o danima nakon završetka borilačke karijere.

31-godišnji Rus postao je potpredsjednikom kickboxing dijela organizacije Absolut Championship Berkut. Ambiciozna ruska promocija održava priredbe po cijelom svijetu.

 

Osim po Rusiji i bivšim republikama SSSR-a, do sada su održali MMA i kick boks priredbe u SAD-u, Brazilu, Kanadi, Velikoj Britaniji, Poljskoj, Austriji, Turskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Njemačkoj, Australiji, Francuskoj i Italiji, a ove godine dolaze i u Švedsku, te na Cipar.

U službenom priopćenju predsjednici organizacije Mairbek Khasiev i Yaragi Gitaev ističu da su sigurni da će se Artem moći nositi s novim odgovornostima.

"Čast mi je pridružiti se ACB-ovom timu i promociji broj 1 u Rusiji koja pruža kvalitetan sportski proizvod. Mislim da će se ACB uskoro moći natjecati s najvećim promocijama. Postoje svi uvjeti za to: ambicija, želja i ekipa koja radi i ostvaruje svoje ciljeve korak po korak. Kick boks je strast mog života, ali i moj posao. Posao i hobi. Učinit ću sve da se ponašam pametno kao dopredsjednik ACB-a. Imam mnogo planova za razvoj promocije i planiram ih provesti" izjavio je borac.

Levin je u travnju pobjedom nad Igorom Bugaenkom osvojio ACB-ov naslov u kategoriji do 85 kilograma.


520
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Artem Levin
Najpopularnije
Najnovije