Autor: mi
Datum objave: 06.03.2020


Arum: Nikad neće doći do borbe između Furyja i Joshue. Zašto bih razgovarao s Hearnom?

Promotor Anthonyja Joshue Eddie Hearn posljednjih dana izjavljuje da su u tijeku pregovori za borbu između AJ-a o Tysona Furyja.

Štoviše Hearn kaže da bi se meč trebao održati u prosincu, ako obojica budu uspješni u sljedećim borbama i da se raspravlja o ugovoru u kojem bi bile odmah dogovorene dvije borbe.


Obojica Furyjevih promotora, Frank Warren i Bob Arum, rekli su da to nije istina. 'Kralja Cigana' na ljeto čeka treća borba s Deontayom Wilderom, a Joshua u lipnju brani naslove protiv još jednog Top Rankovog boksača Kubrata Puleva.

Bugarinov promotor kaže da do borbe s Joshuom neće doći iz jednostavnog razloga što će ga Pulev nokautirati.

Arum vjeruje da je Pulev bolji boksač od Andyja Ruiza, koji je do borbe s Joshuom u kojoj je prekidom u 7. rundi osvojio nalsove svjetskog prvaka bio član njegovog Top Ranka.

Britanac je u revanšu uspio vratiti pojaseve pobijedivši nespremnog Meksikanca nakon 12 rundi.

„Borba Fury-Joshua se nikada neće dogoditi” izjavio je Arum za The Times.

„Pulev će nokautirati Joshuu i zašto bih ja razgovarao s Eddiejem, kojeg jako volim, o borbi između Joshue i Furyja? Mislim da će Pulev pobijediti i da ću onda sam sa sobom ispregovarati borbu Fury-Pulev. Da razjasnim, ja sam Tysonov supromotor, a drugi supromotor je Frank Warren, Ja ne bih razgovarao s Eddiejem o borbi bez Frankove prisutnosti. Ni Frank nije pričao s Eddiejem.”

„Joshua je bio čovjek na vrhu i onda ga je nokautirao Andy Ruiz koji je skoro sve svoje borbe odradio s nama, tako da znamo koliko je ili nije dobar. Činjenica da je Joshua nokautiran trebala je oglasiti alarm. Borbu u kojoj je vratio naslove u potpunosti odbacujem jer se Andy nije mogao kontrolirati, nije trenirao za borbu i došao je gojazan. Čak ni tada Joshua se nije upuštao u otvorenu borbu s njim već ga je nadboksao. Pulev je puno bolji od Andyja Ruiza.”






Foto: Mikey Williams

2284
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Anthony Joshua, Bob Arum, Eddie Hearn
Najpopularnije
Najnovije