Autor: mi
Datum objave: 01.01.2020


Arum: Za 12 mjeseci više neće biti Joshue

Furyjev promotor Frank Warren nedavno je savjetovao Anthonyju Joshui da ne ulazi u ring s nikim dok ne dogovori meč za neospornog prvaka.

Britanski promotor misli da mu je pametnije čekati i po cijenu oduzimanja pojaseva na veliku borbu s Deontayom Wilderom ili Tysonom Furyjem, jer smatra da bi ga netko u međuvremenu mogao nokautirati i dovesti u pitanje borbu s ovom dvojicom kao što se dogodilo kada je u lipnju izgubio od Andyja Ruiza.


Slično razmišlja i Furyjev američki promotor Bob Arum koji vodi karijeru i najvjerojatnijem idućem Joshuinom protivniku, IBF-ovom izazivaču Kubratu Pulevu. 

Na pitanje hoće li za 12 mjeseci glavna priča biti borba Joshue s Wilderom ili Furyjem, Arum je odgovorio da do tada više nitko neće pričati o Joshui,

“Dat ću vam veliku prognozu. U to vrijeme više neće biti Joshue. Svi zanemaruju ovog Bugarina koji se ubija od treninga. Reći ću vam da on neće doći debeo kao Andy Ruiz. On će pritisnuti Joshuu i on može nokautirati Joshuu."


Legendarni 88-godišnji promotor kaže da je ovo najuzbudljivije doba teške kategorije još od najslavnijih dana Mikea Tysona.

“Lennox Lewis je bio nevjerojatan borac, braća Kličko su bili dobri borci, ali oni nisu imali posebno jak utjecaj.”
1541
Kategorije: Boks
Tagovi: Anthony Joshua, Bob Arum, Kubrat Pulev
Najpopularnije
Najnovije