Autor: Admin
Datum objave: 19.11.2012
Komentari:
0,00


ASV NENDINGEN IZBORIO DIREKTAN ULAZAK U ČETVRTFINALE

Neven se odlično držao

U gostovanje ASV NENDINGENU stigao je SV Hallbergmooos, koji sa svojom najboljom postavkom vrhunskih hrvača pokušao  nadjačati najjače snage...

 

No sve je što se njih tiče ostalo u pokušaju, dečki iz kluba nisu dozvolili da im netko pokvari veliki pobjednički niz kluba, zahvaljujući kojem su već ranije izborili ulazak u četvrtfinale Bundeslige!

 

Cijela večer natjecanja prošla je u zanimljivom i vrlo borbenom duhu s obje strane, no najzanimljiviji i svakako najočekivaniji meč bio je  meč u kategoriji do 84kg. Meč večeri bio je između našeg Nevena (74kg) i poznatog medaljaša, brončanog s olimpijskih igara u Londonu (do 74kg), vrhunskog litvanca Aleksandra Kazakevica koji je nakon London odlučio nabaciti desetak kilograma više i nastupati u kategoriji do 84kg.

 

Nastup Nevena u kategoriji do 84kg bio je taktička odluka kluba, gdje se htjela uvesti pomutnja u protivničke redove SV Hallbergmooosa.

 

Cijeli meč bio je neizvjestan u svih 5 iscrpljujućih rundi gdje je Neven cijelo vrijeme bio putno aktivniji, nametnuvši dobar  i jak tempo ,te je tako i  krenuo vodstvom od 2:1, no nažalost zadnja runda, točnije zadnje 4 sekunde meča, Neven nije uspio obraniti parter i presudan bod za pobjedu od 3:2 otišao je Kazakievicu.

 

U njihovim prijašnjim međusobnim susretima, bio je samo jedan meč u kojem je Neven pobjedio, tako da ovu Kazakievicevu pobjedu možemo možda pripisati i višku kilograma koje je nabacio te tako bio teži 7kg od Nevena.

 

Sada je rezultat 1:1 u njihovom dvoboju i s nestrpljenjem čekamo njihov novi meč i Nevenov revanš.

 

Klub je međutim ostvario ponovno pobjedu, od 28:9 i prvi puta u povijesti njegova postojanja izborio ulazak u veliko natjecanje najboljih među najboljima, četvrtfinale jake Bundeslige!

 

I dok se odigrava borba za osminufinala, u klubu slijedi pauza i zasluženi odmor s obzirom da je ASV Nendingen kao drugi na ljestvici, osigurao direktan ulazak u četvrtfinale, a ponovni izlazak na stunjače je 15.12. gdje klub odlazi na gostovanje s još nepozantim protivnikom, dok se 23.12. sprema velika fešta na domaćem terenu, sa obećanim vrhunskih spektaklom, u dvorani od 5000 mjesta i sa najboljom i najglasnijom domaćom publikom.

1408
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije