Autor: Admin
Datum objave: 15.01.2013
Komentari:
5,00


ASV NENDINGEN IZGUBIO

Unatoč pobjedama braće Žugaj

Ove subote održan je drugi  polufinalni meč između ASV Nendingena i konkurentskog kluba ASV Mainza.

 

Uzvratni susret održan je u gostovanju navedenog kluba u Mainz-u, gdje je  trileru večeri svjedočilo čak 1 400 gledatelja, u prepunoj i spektakularnoj dvorani posebno uređenoj za ovaj veliki sportski show.

 

ASV Nendingen je kao i suparnička bila potpuno spremna i ‘nabrijana’ za vrhunski spektakl u odmjeravanju snaga najboljih sa najboljima. Početak je krenuo dobro, što se tiče Nendingena, ali vrlo brzo nakon toga počela je drama, koja nas je držala  u potpunoj neizvjesnosti sve do kraja, gdje je nažalost pobjeda, odnosno ulazak u finale ipak izborio ASV Mainz koji je s jednim jedinim bodom prednosti presudio toliko željen ulazak u finale.

 

Naši dečki bili su odlični kao i uvijek, Nenad je ponovno izborio pobjedu od 4:0, glatko svladavši  Patricka Nudinga “najčišćom” pobjedom večeri. Neven je naišao na  težeg protivnika, Pascala Eisele-a,  lavovski se borio do kraja, Neven je bio bolji, svladavši ga s velikih i iscrpljujućih 3:2.

 

Nažalost, meč koji je održan nakon Nevenovog otišao je u korist ASV Mainza i omogućio im plasman u finale Bundeslige.

 

Valja napomenuti kako je bez obzira na ovaj ishod, ova sezona bila najbolja sezona svih vremena za ASV Nendingen, jer je klub prvi put u povijesti postojanja došao do polufinala velike i jake Bundeslige!

 

Time je ASV Nendingen dokazao svoju veličinu i snagu, ali ujedno i najavio novu i vjerujemo jos sjajniju sezonu, jer sa ovakvom ekipom vrhunskih  hrvača, najmanje  ulazak u  finale je sljedeća stepenica!

 

„Ovime je završen nastup za ASV Nendingen i za naše dečke, koji su odradili fantastičnu sezonu u Njemačkoj, gdje su se susreli sa jakim i najjačim protivnicima iz svijeta hrvanja, te se iskusniji, jači i samouvjereniji sada okreću novim obavezama vezanim uz reprezentaciju, a do slijedećih bundesligaških vijesti u novoj sezoni zahvaljujemo se svima koji su  bodrili i pratili naše dečke, naročito veliko hvala našim klupskim navijačima iz Nendingena na velikom gostoprimstvu i sjajnom prijateljskom odnosu prema Nevenu i Nenadu!“ – stoji u izvješću na službenim stranicama braće Žugaj.

1650
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, Neven Žugaj, Nenad Žugaj
Komentari
# 1 Dana 14.10.2015 - 05:49 Yamilet ... je rekao/la:
It's a plusreae to find someone who can identify the issues so clearly
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije