Autor: mi
Datum objave: 10.01.2019


Bader: Cain je bolji od Fedora, pobijedio bi ga svaki put

Bellatorov prvak u poluteškoj kategoriji Ryan Bader(26-5) 26. siječnja pokušat će osvojiti naslov prvaka i u teškoj kategoriji.

Nakon što je u četvrtfinalu za 15 sekundi nokautirao Muhammeda Lawala, a potom jednoglasnom odlukom sudaca eliminirao Matta Mitrionea, 35-godišnji Amerikanac u finalu Grand Prixa bori se s Fedorom Emelianenkom.


42-godišnjeg Rusa mnogi smatraju najboljim MMA borcem svih vremena ili barem najboljim teškašem u povijesti mješovitih borilačkih vještina.

 

Bader je na Sveučilištu Arizona hrvao zajedno s Cainom Velasquezom i iako ne želi ulaziti u rasprave o tome tko je najveći svih vremena kaže da je bivši UFC-ov prvak bolji borac od Fedora.


"Stvarno nemam jednog borca za kojeg mislim da je najbolji. Vjerujem da su on i Cain najbolji teškaši svih vremena. Zbog onoga što je ostvario oko njega postoji određena mistika, uz to ne pušta puno ljudi u svoj privatni život. U PRIDE-u je uništavao protivnike. Mislim da je među trojicom najboljih".


"Mislim li da je Cain bolji? Da, mislim. Mislim da kad bi se borili da bi ga Cain pobijedio svaki put. Ovime ne umanjujem Fedorove kvalitete već ističem koliko je Cain dobar."


'Darth' Bader će navijati za Velasqueza u njegovom povratničkom meču protiv Francisa Ngannoua u veljači.


"Nadam se da može ostati zdrav i da može dokazati to. Ali, ja sam uvijek mislio isto. On je prirodno nadaren i to sam vidio još u hrvačkim danima, a potom i nakon što je prešao u MMA. To je  bila savršena tranzicija. Nadam se da će se vratiti i ostati zdrav i raditi ono što radi jer ako ga ne budemo vidjeli u akciji to će biti gubitak za sve MMA fanove."


734
Kategorije: MMA
Tagovi: Fedor Emelianenko, Cain Velasquez, Ryan Bader
Najpopularnije
Najnovije