Autor: Admin
Datum objave: 19.08.2011
Komentari:
0,00


BADR HARI U BOKSU

Adameka i Arreolu mogu pobjediti već sad

K-1 borac Badr Hari odlučio je malo pažnje privući na sebe, pa je tako u jednoj emisiji rekao kako je zainteresiran za nastup u boksu...

 

U Showu Michaela Schiavella, naslovom The Voice Versus, Badr Hari je dao zanimljivu izjavu. Naime, K-1 borac je zainteresiran za boks, a kako stoje stvari možda bi mogao i početi trenirati s poznatim trenerom Freddieom Roachom.

 

Kasnije je i Harijev trener Mike Passenier usporedio ekstremitete Harija i trenutnih prvaka. Naime, Harije je tek dva centimetra niži od braće Klitschko a njegova težina varira između 110 i 115 kilograma što ga stavlja kao ravnopravnog protivnika bilo kojem boksaču. Ostaje još pitanje tehnike.

 

„Gledam na tipove poput Tomasza Adameka i Chrisa Arreole i ako se oni računaju kao top borci u teškoj kategoriji, to mi je smiješno. Mislim da sam već sada spreman za njh, ili Monte Barretta koji je pobjedio Davida Tuau nedavno.“ – rekao je Hari.

 

Badr Hari je prozvao dvojicu boraca koji su trenutno među top 5 boraca na svijetu. Tomasz Adamek, koji će boksati s Vitalijem u rujnu je trenutno treći izazivač dok je Chris Arreola broj 5.

 

Želite li vidjeti Badr Harija u boksačkom meču s jednim od braće Klitschko?
 

3547
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Badr Hari, Tomasz Adamek, Chris Arreola
Komentari
# 6 Dana 25.08.2011 - 13:56 CONAN ... je rekao/la:
EH MIRKO JE BIJA SLABIJI BORAC U K-1.MISLIM NA OSOBU SA LINK (JA).MIRKO JE TVRDOGLAV KAO BUKVA I SADA JE SAM SEBI KRIV ZA SVE.DA JE OSTAO U K-1 UZOBI SVE REKORDE.U POVIJESTI KIKBOKSA NEBI BILO BORCA KAO MIRKA FILIPOVICA OSIM FRANK DUKSA U FILIMU.nEKA SE mIRKEC I SADA VRATI KLASI-1 MA SVE CE POLUPATI.
 
# 5 Dana 22.08.2011 - 18:11 ja ... je rekao/la:
on zaboravlja da vise od polovice borbi dobiva nogama,a od boksa jedino sto ima su siroki kroseji,bolje bi mu bilo da se primi hrvanja,obrane od rusenja,partera jer su u mma trenutno najveci novci,mirko je bio slabiji k1 borac pa je uspio u mma,tako da ne vidim razloga zasto hari nebi..
 
# 4 Dana 19.08.2011 - 21:47 bg-za-zg ... je rekao/la:
badr harija prvo u rusiji da se skine s gudre
 
# 3 Dana 19.08.2011 - 14:59 BIJELI RATNIK ... je rekao/la:
DALI KO ZNA NESTO O K-1 ( 16 Final Fight)
 
# 2 Dana 19.08.2011 - 13:47 the kickboxer ... je rekao/la:
ma kakav boks.to je proslost i tome vise nema spasa.dok je Don King vodija boks tada je sve bilo u redu.pa su se pojavili neki menadzeri i htjeli da se sto brze docepaju milijona i sa time su sve strovarili u rupu.Badr hari pripada samo kickboxu.
 
# 1 Dana 19.08.2011 - 13:10 hilmaga ... je rekao/la:
moze badr hari i sad pobjedit bracu klicko ono su mlakonje razbit ce ih hari u prvoj rundi
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije