Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


BARNETT POBJEDIO BIVŠEG SPARING PARTNERA

Jučer u Tokyju održana druga priredba World Victory Road-a pod naslovom Sengoku II na kojoj su nastupili nama poznati MMA borci poput Josha Barnetta, Rogera Graciea, Kevina Randlemana. Pred rasprodanom dvoranom glavna borba večeri svakako je bila između američkog Japanca Josha Barnetta i njegovog dugogodišnjeg prijatelja i bivšeg sparing partnera Jeffa Monsona. Moramo priznati da nas borba i nije baš impresionirala. Barnett je bio aktivniji tijekom cijele borbe, više puta pogodio Monsona, osigurao „takedown“  i koljenima pokušao naštetiti Monsonu. Barnett je imao i priliku u trećoj rundi da završi borbu ali ga je vrijeme spriječilo, oglasio se gong. „The Babyface Assassin“ je sudačkom odlukom proglašen za pobjednika a rezultat je bio 2:0.

Roger Gracie

Nešto zanimljivija borba bila je između ponajboljeg grapplera u Europi Rogera Graciea i Japanca Yukija Konde gdje je Gracie bio više nego dominantan. Yuki Kondo je u ovoj borbi izgledao dosta lakši od svog protivnika što je i bitno utjecalo na borbu. Gracie s početkom borbe odmah kreće u napad, ruši Konda u parter i nakon 2 minute i 50 sekundi poluga, gušenje što je natjeralo Konda da tapka.

Kevin Randleman hita u napad

Treća borba večeri između Kevina Randlemana i Ryoa Kawamure je donijela pobjedu Randlemana s čim se brojna publika i nije baš složila. Kawamura je tijekom sve tri runde bio aktivniji s više pogodaka, Randleman se već u prvoj rundi povukao i kružio po ringu zbog čega je dobio i opomenu suca. Nakon tri runde Randleman je proglašen pobjednikom što je začudilo publiku a Randleman je izjavio kako želi još jednom u ring s Kawamurom.

REZULTATI:

1 Satoru Kitaoka VS. Ian James Schaffa -  predaja (Guillotine Choke) R1 0:50 

2 Mike Pyle VS. Dan Hornbuckle - predaja (Triangle Choke) R1 4:52 

3 Eiji Mitsuoka VS. Kwang Hee Lee - predaja (Rear Naked Choke) R1 4:15 

4 Jorge Santiago VS. Yuki Sasaki - predaja (Armbar) R3 2:10 

5 Yoshihiro Nakao VS. Jim York KO R2 0:46 

6 Kevin Randleman VS. Ryo Kawamura  - jednoglasna odluka

7 Roger Gracie VS. Yuki Kondo - predaja (Rear Naked Choke) R1 2:40 

8 Josh Barnett VS. Jeff Monson – jednoglasna odluka

2077
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije