Autor: Admin
Datum objave: 11.08.2011
Komentari:
5,00


BAS BOON POTVRDIO

Overeem želi u UFC

Unatoč neslaganju Golden Gloryja i UFC-a, Bas Boon objavio da je Overeem voljan potpisati za Ultimate Fighting Championships....

 

Top zvijezda Golden Glory tima je još uvijek zainteresiran za borbe u UFC organizaciji. Vijest je potvrdio Bas Boon u svom obraćanju javnosti.

 

„Samo želimo biti u mogućnosti proizvesti velike borce i pružiti fanovima odlične borbe. Nemamo namjeru sudjelovati u kopromociji događaja, čak smo i voljni napraviti ekskluzivni ugovor za Alistaira Overeema sa UFC organizacijom, ukoliko su uvjeti dobri.“ – napisao je Boon.

 

Kakve uvjete Golden Glory, odnosno Alistair Overeem htio nije jasno, iako je UFC predsjednik Dana White izajvio kako je Golden Glory htio biti posrednik oko isplata borcima na što UFC nije pristao. Golden Glory je kasnije istaknuo kako UFC može direktno plaćati bilo kojem borcu iz njihova tima.

 

 

 

Kivan je Bas Boon i na Scotta Cokera s kojim je imao dogovor. Naime, prema riječima Boona upravo je on bio taj koji je upoznao Cokera s nekim ljudima u SAD-u s kojima bi Strikeforce ozbiljno zaprijetio UFC-u, ali Coker je u međuvremenu već razgovarao i sa UFC-om.

 

Upravo je i to jedan od razloga zašto su Golden Glory borci otpušteni iz UFC-a-. Bas Boon se nada da će situacija oko toga vrlo brzo riješiti.

2928
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Dana White, Alistair Overeem, MMA, Strikeforce
Komentari
# 1 Dana 13.08.2011 - 17:18 Bauk ... je rekao/la:
Ne verujem da ce Dana dopustiti...
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije