Autor: Admin
Datum objave: 22.05.2013
Komentari:
0,00


BE DIFFERENT & BE STRONG 2013

Fitness konvencija u Osijeku

U svibnju ove godine,točnije 31.05- 02.06.  MARTIAL ARTS OSIJEK I GRADSKI RITAM organiziraju veliku fitness konvenciju pod nazivom Be Different & Be Strong 2013

 

Konvencija će se održati na krovu TC Portanova, na kojoj ce sudjelovati najpoznatiji domaći i strani prezenteri - Marino Bašic i Saša Grošic (crossfit), Saša Rajnovic (kettlebell trening), Igor Pokrajac (MMA), Edo Mehmedovic (TRX Hrvatska), Mario Valentic, Marija Andrijaševic, zatim pro- instruktor Les Mills-a Mathieu Le Bail, Jose Martinez (Reebok ) i brojni drugi.

 

Cijeli projekt je zamišljen kao fitness konvencija kakva još nikada nije bila organizirana na ovim prostorima, a pored gore navedenih seminara i workshopova biti ce organizirani i seminari izraelskog sustava samoobrane Krav Maga, koje ce voditi instruktori Krav Maga Hrvatska, zatim Krav Maga igraonica i demonstracija za djecu, seminari samoobrane za zene, kickboxing radionica za zene, funkcionalni treninzi, zumba, aerobik, pilates i još mnogo toga. Iz tog razloga, slobodan sam vam ponuditi prijedlog za suradnju u bilo kojem obliku, ukoliko vam se cijeli projekt cini zanimljivim.

 

„Želio bih napomenuti da je cijeli projekt podrzao i grad Osijek, Županija, brojne domaće kompanije poput Red Bull Adrie,HEP-a i dr.“ – kaže Dragan Franjković.

 

Već je konvencija u 2012. godini pokazala kako smo na dobrom putu k ostvarivanju zadanih ciljeva jer smo ostvarili  željenu sinergiju, te zasigurno bili kvalitetan promotor kako zdravog života uz sport.

 

Sve ove radionice voditi će vrhunski stručnjaci kroz edukaciju djece i mladih s ciljem usađivanja osobina kao što su sportsko ponašanje i entuzijazam, razvoj mentalnih sposobnosti, samodiscipline, samokontrole, samopoštovanja, poštovanja drugih osoba u zajednici.

 

Centar za borilačke vještine, samoobranu i kondicijsku pripremu, Martial Arts Osijek, postoji od 2006 godine. Martial Arts Osijek započeo je kao idejni projekt i entuzijazam Dragana Franjkovića, licenciranog instruktora i certificiranog trenera Centra za borilačke vještine, samoobranu i kondicijsku pripremu, Martial Arts Osijek, te je nakon nekoliko godina i velikog truda postao jedan od najcjenjenijih klubova borilačkih vještina u Osijeku.

 

Vizija Centar za borilačke vještine, samoobranu i kondicijsku pripremu, Martial Arts Osijek je omogučiti zajednici u kojoj djeluje, visoku razinu stručnosti u radu, zdravu i sportsku atmosferu. Potaknuti zajednicu u kojoj djelujemo na bavljenje sportom i probuditi im ljubav prema samom sebi. Omogučiti zajednici i svim njenim dobnim skupinama mogučnost uključivanja u naše programe.

2538
Kategorije: MMA, Kick & Thai Boxing, Fitness
Tagovi: MMA, Kickboxing, Fitness
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije