Autor: mi
Datum objave: 31.10.2015


Belfort o TRT-u: Treba im dobar izgovor za poraz od puno starijeg tipa

Vitor Belfort smatra da njegovi prethodni protivnici traže izgovore za poraz od njega i igraju na kartu dopinga ili testosteronske terapije.

'Phenom' je djelomično u pravu, jer uz sigurno visoki postotak boraca koji koristi doping u UFC-u pitanje je koliko onih koji ga optužuju jednostavno još nisu bili uhvaćeni.

Za tjedan dana Brazilac će se u 'majstorici' boriti protiv Dana Hendersona. Kaže da je fokusiran i željan borbe nakon razočaravajućeg nastupa u meču za naslov u srednjoj kategoriji protiv Chrisa Weidmana. Garantira da je spreman odraditi svih pet rundi, ali osjeća da bi mogao borbu završiti i ranije.


"Ulazim u borbu spreman na pet rundi, nokaut ili submission. Sve igra. Imao sam intenzivan trening kamp i spreman sam 7. studenog dati ono najbolje od sebe" izjavio je za MMA Premium.

Njegovi prethodni protivnici Luke Rockhold i Michael Bisping ne izbjegavaju nijednu priliku kako bi objasnili da su poraženi od njega isključivo zbog nepravedne prednosti koju mu je donijela testosteronska terapija.

"Iskreno, mislim da uvijek koriste TRT kao izgovor. TZapravo, treba im dobar izgovor za poraz od puno starijeg tipa od njih."

38-godišnji Belfort sedam je godina mlađi od Hendersona i nakon njihove treće borbe sigurno neće slušati taj izgovor.

730
Kategorije: MMA
Tagovi: Vitor Belfort
Najpopularnije
Najnovije