Autor: mi
Datum objave: 16.12.2017


Bisping mora bivšem menadžeru platiti više od 400 000$

Michael Bisping i njegov bivši menadžer prvo su izazvali gužvu u čekaonici suda, a potom je bivšem UFC-ovom prvaku odrezana masna kazna.

38-godišnji borac mora svom bivšem menadžeru Anthonyju McGannu isplatiti oko 426 tisuća američkih dolara. Menadžer ga je tužio zbog neplaćanja po šestogodišnjem ugovoru koji su potpisali prije nego se 'Count' pojavio na UFC-ovom Ultimate Fighteru.


Menadžer je tražio udio u njegovoj zaradi za period od 2005. do 2011.

Sudac je stao na njegovu stranu, ali i dodao da je menadžer 'uvelike pretjerao' u svojim zahtjevima i također predočio i lažne dokumente i dokaze.


Iako je dosudio u njegovu korist, sudac je osudio ponašanje obojice i pritom ih optužio da su surađivali u pokušaju utaje poreza.

"G. Bisping je također skupa s G. McCannom sudjelovao u pokušaju utaje poreza australskim vlastima preuveličavavši troškove g. Bispinga za 2010. i 2011."


Ova sudska odluka dolazi nakon što je Bisping doživio dva poraza u studenom. Prvo je u New Yorku izgubio pojas prvaka u srednjoj kategoriji od Georgesa St. Pierrea, da bi ga potom u Šangaju nokautirao Kelvin Gastelum.

806
Kategorije: MMA
Tagovi: Michael Bisping
Najpopularnije
Najnovije