Autor: mi
Datum objave: 21.07.2015


Bisping: Želim revanše s prevarantskim smećem; Rampage: Ne bi trebao bacati kamenje u kući od stakla

Nakon tijesno izborene pobjede protiv Thalesa Leitesa, Michael Bisping rekao je da je vrijeme da osveti dva poraza i dobije priliku boriti se za naslov.

"Teško je vrijeme za doći do tog pojasa. Ne postajem mlađi. Ako uspijem pobijediti nekoga iz prvih deset do kraja godine mislim da sam zaslužio borbu za naslov. Oduvijek sam ovdje. Toliko dugo sam ovdje i toliko dugo se borim s najboljima na svijetu vrijeme je da dobijem svoju prokletu priliku."

"Kao borac uvijek se želite boriti s onima koji su vas pobijedili, pogotovo oni koji su vas pobijedili na nepošten način. Svi uzimaju testosteronsku terapiju, steroide, koriste svoju stražnjicu kao pikado ploču. To je prevarantsko smeće. Volio bih se s njima sresti u poštenom meču, testirati ih prije početka kampa, tijekom kampa i na dan borbe. Naravno da bih volio revanše i Belfort i Henderson su dvojica na koju očigledno ciljam. Kad sam se ja borio s Vitorom izgledao je kao kombinacija powerliftera i Hulka. Protiv Chrisa Weidmana izgledao je poput čovjeka u srednjim godinama, kao tata koji jednom tjedno ide u teretanu. Volio bih mu razbiti facu, ušutkati ga jednom zauvijek i dobiti svoju osvetu. nemam nimalo poštovanja za tog tipa."


Belfort je čini se laka meta za napad svima u posljednje vrijeme, a legendarni Brazilac otvorenih ruku dočekuje ponudu za revanš.

"Toliko puno boraca je došlo do zaključka da govoreći loše stvari o drugima  mogu doći do svoje prilike. Ja se borim 19 godina i to mi nikada nije trebalo. Pokažem što imam u oktogonu. Danas neki momci pričaju o meni, jesam li ili nisam na TRT-u, a ne shvaćaju da svaki put kad otvore usta i počnu o meni ja dobivam više msponzora i partnera (ništa ne bi trebalo biti osobno, ovo je smao biznis). Usput, svoja dva svjetska naslova u UFC-u sam osvojio bez TRT-a. Pa ako ovaj tip još hoće jednom nogom u glavu ili šakom ja sam potpuno za. Vrijeme je da ušutkamo ta velika usta" napisao je Belfort.






Bisping je poznat kao veliki protivnik korištenja dopinga i TRT-a. U ovom slučaju vrijedi se prisjetiti razgovora Ariela Helwanija i Quintona Jacksona od prije nekoliko godina. 'Rampage' koji je trenirao s 'Countom' po tom je pitanju izjavio (odgovor je na time codeu 27:42):

 

"Ti komentari mi nisu baš dobro sjeli. Ljudi koji žive u staklenim kućama ne bi trebali bacati kamenje."





968
Kategorije: MMA
Tagovi: Rampage Jacskon, Vitor Belfort, Michael Bisping
Najpopularnije
Najnovije