Autor: Admin
Datum objave: 23.01.2012
Komentari:
0,00


BIVŠA TAEKWONDO REPREZENTATIVKA SE OPORAVLJA

Azra Zukanović hoda

Nakon što je 15 dana bila u komi, Azra Zukanović (25), nekadašnja hrvatska taekwondo reprezentativka, danas trenerica i sutkinja, od srijede je u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju u Krapinskim Toplicama.

Zbog teškoća pri govoru, čitanju i pisanju, otežanog hodanja i upale krvnih žila na lijevoj polovici mozga, Azra je prvi put na liječenje primljena još 2008. godine. Nakon izlaska iz bolnice vratila se te-kvon-dou, no početkom studenoga prošle godine doživjela je teški moždani udar, pala je u komu iz koje se probudila uoči Božića.

„Važno je da mi je kći živa i ne želimo se više prisjećati vremena i svih trauma kroz koje smo prošli.“ rekla je majka Nena Biserović.

Azra samostalno hoda, no na dulje vrijeme treba pomoć druge osobe, a i nesigurna je u koordinaciji ruke.
1963
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Komentari
# 4 Dana 15.01.2015 - 15:47 Edwin ... je rekao/la:
I find it hard to slow down, too. God has a way of slowing me down with ienllss and injury. I'm realizing a need to figure out a different way of doing life. I hope you can find a slower rhythm beyond vacaton. http://emocccco.com [url=http://vuovtppveu.com]vuovtppveu[/url] [link=http://ihisltqy.com]ihisltqy[/link]
 
# 3 Dana 14.01.2015 - 07:06 Reyser ... je rekao/la:
I wish you good luck on making it to 300 froolwels. Wish I new about blog buttons to help you out but I don't even have one. Never figured out how to make one. It's on my to do list. LOL I found your blog on MBC and I'm a new follower. Michellewww.scrapthosepictures.blogspot.com http://ncrwdrpl.com [url=http://awyqrngp.com]awyqrngp[/url] [link=http://efjeglmism.com]efjeglmism[/link]
 
# 2 Dana 12.01.2015 - 12:25 Janaya ... je rekao/la:
At last, somnoee who comes to the heart of it all
 
# 1 Dana 26.01.2012 - 21:12 igor ... je rekao/la:
sretnooooooooo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije