Autor: mi
Datum objave: 15.05.2020


Blaydes: Miočić brije ako misli da ne može trenirati

Curtis Blaydes misli da Stipe Miočić namjerno odugovlači s trećom borbom protiv Daniela Cormiera.

Američki Hrvat prošlog kolovoza nokautom u revanšu s DC-em vratio je pojas prvaka. Nakon borbe neko se vrijeme oporavljao od ozljede oka zadobivene zbog nedozvoljenih udaraca u toj borbi, a trenutno se, kaže,u vrijeme pandemije koronavirusa ne može posvetiti borbama jer radi svoj posao vatrogasca i mora misliti na obitelj. Uz to, dodao je, budući je zbog karantene njegova dvorana u Clevelandu zatvorena nema gdje trenirati.


29-godišnji Blaydes ne vjeruje u to.

 

"Svaki profesionalni sportaš, a posebno profi borac mora preuzeti odgovornost za svoj trening. Ja zbog ove pandemije nisam propustio nijedan trening, Stipe brije ako misli da ljudi vjeruju da ne može trenirati zato jer njegov trener ne može otvoriti dvoranu" objavio je Amerikanac na Twitteru.


Blaydes je vrlo zanteresiran da se stvari u vrhu UFC-ove teške kategorije počnu što prije odvijati jer je trenutno u nizu od tri pobjede, a u zadnje dvije borbe je završio Juniora Dos Satosa i Shamila Abdurakhimova. Sljedeći meč ima zakazan za 20. lipnja protiv bivšeg Bellatorovog prvaka Alexandera Volkova.



Foto: MMA Junkie
791
Kategorije: MMA
Tagovi: Stipe Miočić, Curtis Blaydes
Najpopularnije
Najnovije