Autor: mi
Datum objave: 13.11.2018


Blaydes: Ngannou se uoči revanša nalazi na nekom mračnom mjestu

Curtis Blaydes (10-1-1NC, 5-1-1NC, UFC) s nizom od šest mečeva bez poraza ulazi u revanš s Francisom Ngannouom (11-3, 6-2 UFC), koji ga je jedini porazio tijekom MMA karijere.

27-godišnji Amerikanac u UFC debiju u travnju 2016. u Zagrebu izgubio je od Francuza prekidom nakon druge runde. Ngannou mu je zatvorio desno oko i liječnik nije dozvolio nastavak borbe.


"Ne bih rekao da zbog toga nisam mogao spavati, znao sam da će doći do revanša.  Bilo je neizbježno. Znao sam da će on biti tu i da ću ja biti tu. UFC voli ovakve prirodne priče. Mi već imamo svoju priču i ona nije lažna. Borili smo se, on je pobijedio, ali ja nisam imao priliku završiti borbu. Tako da želim iskupljenje" rekao je 'Razor'.


"To je ipak poraz. U mom skoru stoji poraz, ali to nije poraz zbog kojeg ne bi mogao spavati. O pobjedniku nisu odlučili suci, već liječnik."


Druga borba s Ngannouom održat će se 24. studenog u Pekingu. 


Nakon što je poslije meteorskog starta smatran budućnošću UFC-ove teške kategorije, Ngannou u revanš s Blaydesom ulazi s  nizom od dva poraza. U siječnju ga je Stipe Miočić pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca nakon pet rundi u borbi za  naslov prvaka u teškoj kategoriji, a zatim je u srpnju izgubio sudačkom odlukom nakon tri runde od Derricka Lewisa u meču u kojem su obojica razočarali.


"On je trenutno vjerojatno potonuo. 0-2 nakon što ste bili velika zvjerka? Mora da je na nekom mračnom, mračnom mjestu u glavi. Želim da bude u najboljem izdanju i ne želim nikakve izgovore s njegove strane, sa strane fanova ili kompanije. Pobjeđujem ga 10 puta od 10."


Blaydes u meč ulazi nakon tri velike pobjede protiv Oleksiya Oleinika, Marka Hunta i Alistaira Overeema. Osvetom protiv Ngannoua učinio bidovoljno i za borbu za naslov, ali je na takvo što nemoguće sa stopostotnom sigurnošću računati u UFC-u.


585
Kategorije: MMA
Tagovi: Francis Ngannou, Curtis Blaydes
Najpopularnije
Najnovije