Autor: mi
Datum objave: 24.03.2019


Blaydes srušio rekord teške kategorije: Cain, Stipe i DC su se zaljubili u ono što im publika govori da rade. Ja volim hrvanje

U prvoj borbi nakon drugog poraza od Francisa Ngannoua, Curtis Blaydes (11-2, 6-2 UFC) oslonio se na svoje najjače oružje.

28-godišnji Amerikanac na UFC-u u Nashvilleu koristio je svoju nadmoć u hrvanju kako bi pobijedio Justina Willisa (8-2, 4-1 UFC) i prekinuo njegov niz od četiri startne pobjede u najjačoj MMA promociji svijeta.

'Razor' je na putu do pobjede srušio rekord UFC-ove teške kategorije po broju rušenja.


Rušio je Willisa sedam puta iz 11 pokušaja i time stigao do brojke 40 u svojoj karijeri, što je i novi rekord teške kategorije. Cain Velasquez je drugi s 34 rušenja ukupno.


"Vrlo sam uzbuđen zbog ove pobjede. Rekli su mi da sam postavio rekord. Nisam ni pomislio da bih mogao srušiti rekord tako rano u svojoj karijeri" izjavio je nakon borbe.

"Mislim da imam najbolje hrvanje jer se ja na njega i najviše oslanjam. Daniel Cormier je dobar hrvač. Cain je dobar hrvač kao i Stipe. Ali, mislim da su se oni zaljubili u ono što im publika govori da rade. Ja volim hrvanje. Ja volim ono što radim i dominacija govori sama za sebe. 30-25, 30-26. Tko može ošta prigovoriti."

Za sljedeću borbu traži veće ime.

"Prihvatio bih borbu sa Stipom, JDS-om, Derrickom Lewisom. Samo da je netko više rangiran od mene. Ne želim još jednog Justina Willisa."



Foto: MMA Junkie

827
Kategorije: MMA
Tagovi: Curtis Blaydes
Najpopularnije
Najnovije