Autor: Admin
Datum objave: 20.12.2011
Komentari:
5,00


BOB SAPP PONOVNO U HRVATSKOJ 21. SIJEČNJA

Vratit će se jači

Američki gorostas je dobio ponudu da se vrati u Hrvatsku već narednog mjeseca, 21. siječnja će navodno nastupiti u Hrvatskoj...

 

Maro Perak je proteklog vikenda upisao još jednu pobjedu, njegova žrtva je bio američki MMA i K-1 borac Bob Sapp koji je ličio na sve samo ne na borca. Nažalost, Sapp i ovoga puta kao i u posljednjih 10ak borbi nije pokazao apsolutno ništa osim što je bio vreća za udaranje.

 

„Borba je bila razočaravajuća. Nemam nikakvih ozljeda. Bilo je udaraca ali mi nisu naštetili. Moja je strategija bila, zbog toga što on brži od mene, da ga ozlijedim niskim udarcima u noge. Očekivao sam da će se ispuhati u prvoj rundi i da ćemo otići u drugu. Htio sam svima pokazati, en samo da sam izdržljiv, nego i to da ga mogu pratiti u brzini.“ – komentirao je Sapp borbu s Maro Perakom.

 

Kada je Maro srušio Sappa sudac ga je navodno pitao da li može nastaviti. Nažalost Sapp nije mogao odgovoriti već se fokusirao na obranu. Sudac je nakon serije udaraca prekinuo borbu zbog čega su Sapp i njegov trener poludili.

 

„Obično kad je borac na podu i udara ga se, on ne može raditi ništa nego držati svoj gard podignut, ne može mijenjati položaje. Jedini način za to izdržati je držati podignut gard. Sudac nije trebao prekinuti borbu sve dok su njegove ruke podignute.“ – komentirao je sučevu odluku Sappov trener.

 

Bob Sapp je obećao povratak u Hrvatsku već sljedećeg mjeseca, kada će se održati još jedna priredba.

1990
Kategorije: MMA
Tagovi: Bob Sapp, Maro Perak
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije