Autor: Admin
Datum objave: 27.12.2012
Komentari:
0,00


BRAĆA ŽUGAJ U POLUFINALU

Asv Nendingen ušao u polufinale

Na nedjeljnom meču, koji je održan na domaćem terenu, Asv Nendingen ponovo je bio bolji od Luckenwalder SC, pobijedivši rezultatom 26:12.

 

Meč je održan u Areni Geisingen pred 2500 gledatelja. Domaćin je potvrdio ulogu favorita i oduševio navijače koji su ih glasno bodrili u svakoj minuti svake borbe.

 

Ponovo su uspjehu kluba pridonijeli i Neven i Nenad Žugaj, pobijedivši svaki u svojoj borbi. Nenad je bio bolji od Nijemca Hartmanna svladavši ga 3 naprama 2 u rundama. Bila je to iscrpljujuća borba u pet rundi. Iako je u posljednjoj rundi poveo Hartmann, Nenad je uz svesrdnu podršku publike uspio preokrenuti rezultat u svoju korist.

 

 

Neven je u svojoj borbi bio više nego uvjerljiv. Pobijedio je čisto i dominantno sa 3:0. Ovoga puta protivnik mu je bio Poljak Tim, ali za Nevena nije bilo nikakvog problema, donio je klubu vrijedna tri boda i ostavio protivnika bez osvojenog boda.

 

5.1.2012. slijedi prvi polufinalni meč, Asv Nendingen dočekuje snažnog protivnika Asv Mainz 88, do tada braća Žugaj nastavljaju s treninzima i pripremama u Zagrebu.

1639
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, Neven Žugaj, Nenad Žugaj
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije