Autor: Admin
Datum objave: 04.07.2013
Komentari:
0,00


BRALA OSVOJIO BRONCU NA JUNIORSKOM EP

Odličan nastup Tonyja Brale

Naš mladi hrvač reprezentativac Tony Brala, član HK Zagreb nastavio je niz uspjeha hrvatskih hrvača na velikim međunarodnim natjecanjima u posljednjih nekoliko godina osvojivši jučer treće mjesto u hrvanju GR načinom u kat. do 50 kg na juniorskom Prvenstvu Europe koje se ovih dana održava u Skopju u Makedoniji.

 

Tony je do svog najvećeg uspjeha u dosadašnjoj sportskoj karijeri došao pobjedama nad Poljakom Rutkowskim u 1/8 finalu te nad Moldavcem Mamulatom u 1/4 finalu. U 1/2 finalu je poražen od kasnijeg prvaka, Ukrajinca Udynskya, da bi u repesažu u borbi za broncu bio bolji od Mađara Andrasija i tako osvojio svoju prvu veliku europsku medalju.

 

Osim Tonija, jučer je na strunjaču izašao i Kristijan Šimatić koji je nastupio u kat. do 60 kg. On je u prvom kolu bio bolji od Izraelca Tsaryuka, da bi u slijedećem kolu izgubio od Azerbejdžanca Mukhtarova. Kako je Mukhtarov došao do finala, tako je Kristijan dobio priliku popraviti svoj plasman u repesažu. U prvoj borbi repesaža Kristijan je bio bolji od Finca Pitkanena, ali je bolji od njega u meču za ulazak u borbu za medalju bio njemački predstavnik Menekse, koji je kasnije osvojio broncu. Kristijan je tako sa dvije pobjede i dva poraza zauzeo vrlo dobro 8. mjesto u konkurenciji 22 hrvača.

 

 

 

Jučer su od preostalih naših hrvača na strunjaču izašla naša preostala dva predstavnika;

 

Filip Šačić u kat. do 66 kg je u prvoj borbi bio bolji od domaćeg predstavnika Makedonca Rogacija, ali je u drugom kolu izgubio od armenskog hrvača Abrahamyana i time završio natjecanje.

 

Mario Mihalj je u nastupio u kat. do 84 kg i u prvom kolu pobijedio Poljaka tušem, ali je u drugom kolu izgubio od Rusa i time također završio svoj nastup na ovom Prvenstvu Europe.

 

Nakon jučerašnjih finalnih borbi znat ćemo i ukupni plasman naše reprezentacije (i kojeg ćemo naknadno objaviti), ali već sada možemo reći da je naša reprezentacija odlično odradila svoj nastup na ovom juniorskom Prvenstvu Europe i ostvarila novi veliki uspjeh za hrvatsko hrvanje, za što možemo osim hrvača pohvaliti i stručni stožer na čelu sa Stručno-trenerskom komisijom HHS-a i Izbornikom,  te trenerom juniora Tomislavom Vukelićem.

1610
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Komentari
# 4 Dana 14.10.2015 - 05:36 Erkan ... je rekao/la:
No a ještě Tome1š Mrajca běžel osobe1k - něco kolem 1:37. A je1 sice jen 1:55:56, ale i tak je to oproti Praze zlepšened o 2 miunty. Statečnfd Sokoledk půlmaraton ukončil v te9měř stejne9m čase a to i přesto, že dopoledne běžel Porubu. Vedce na me9m blogu :-)
 
# 3 Dana 15.01.2015 - 15:10 Steve ... je rekao/la:
Byla to moc pěkne1 akce, až na ten gule1š na after party :-(. Z MK Seitl běželi Dana Š., Lenkačlenka, Radka M., Tome1š M., Zdeněk Č. a je1. S tedm "nechtěnfdm" zkre1cenedm tratě prvnedch několika elitnedch běžců o 400 - 600 m je tedy velkfd průser pořadatelů, kterfd můj nevonedced gule1š posouve1 zcela na okraj ze1jmu. http://wkmdfbwtvr.com [url=http://qtwdgfpdvx.com]qtwdgfpdvx[/url] [link=http://leajrrrw.com]leajrrrw[/link]
 
# 2 Dana 14.01.2015 - 06:45 Mrr ... je rekao/la:
Oooo, ta jsou ne1dherne1 :-O...škoda, že neme1š moji adresu a nevedš, že me1m nirnzeoany a nemůžu takove9 dostat ;-)) ( sranda! jak ředke1 můj vnouček ;-) ) Tvoje pře1nedčka obdivuju, jsou dokonale1. http://ykyhoj.com [url=http://dacoqxpl.com]dacoqxpl[/url] [link=http://axebqphwms.com]axebqphwms[/link]
 
# 1 Dana 12.01.2015 - 11:09 Janaye ... je rekao/la:
I think you've just captured the answer petrcefly
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije