Autor: Admin
Datum objave: 11.11.2011
Komentari:
0,00


BROCK LESNAR ĆE ANALIZIRATI UFC ON FOX

O Cainu može govoriti iz prve ruke

Bivši UFC-ov prvak u teškoj kategoriji, Brock Lesnar će analizirati borbu za naslov prvaka između Caina Velasqueza i Juniora Dos Santosa...

 

Nakon što je Cain Velasquez uzeo titulu prvaka Brocku Lesnaru tko bi bolje mogao analizirati borbu za naslov od njega. Junior Dos Santos i Cain Velasquez nastupaju u glavnoj borbi večeri na FOX televizijskoj mreži a svoj doprinos gledateljiima će dati i Brock Lesnar koji će analizirati svaki potez dvojice boraca.

 

 

 

UFC on FOX će se održati u subotu u Honda Centeru u Anaheimu u Kaliforniji, a samo će se jedna borba prenositi besplatno, ona glavna između JDS-a i Velasqueza.

 

Lesnar se već borio s Cainom Velasquezom i dobro poznaje njegovu tehniku, a s Juniorom Dos Santosom se trebao boriti ali je zbog bolesti odustao od borbe. Vjerujemo da Lesnar poznaje dobro obojicu boraca i da može iz prve ruke dati dobre komentare i analize.

 

„Njegovo mišljenje je zanimljivo. Ovaj show će se fokusirati na teškaše i borbe u teškoj kategoriji.“ –rekao je White, predsjednik UFC organizacije.

2713
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Brock Lesnar, MMA, Cain Velasquez, Junior Dos Santos, UFC on FOX
Komentari
# 1 Dana 11.11.2011 - 15:04 JBjopa ... je rekao/la:
Brock is back!!!!
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije