Autor: mi
Datum objave: 14.01.2019


Broner: Što ćete reći kad pobijedim Pacquiaoa?

Adrien Broner (33-3-1-1NC, 24KO) uvjeren je da će 19. siječnja u Las Vegasu pobijediti svjetskog prvaka u osam težinskih kategorija.

29-godišnji Amerikanac izazvat će 40-godišnjeg Mannyja Pacquiaoa (60-7-2, 39 KO) u njegovoj prvoj obrani 'regularnog' WBA naslova u velteru kojeg je osvojio nokautom protiv Lucasa Matthyssea prošlog ljeta u Kuala Lumpuru.

Broner je nekoć smatran jednim od najvećih talenata, ali ponašanje izvan ringa znatno je naštetilo njegovoj karijeri u kojoj je ipak i prije 30. godine osvajao naslove svjetskog prvaka u četiri težinske kategorije.


"Ne vidim kako bi me mogao pobijediti 19. siječnja. Samo hoću čuti što će imati za reći kad ga pobijedim? Samo me zanima što će tada govoriti. Ne zanima me ništa drugo. Samo želim slušati. Neću ništa reći, samo ću vas slušati. Dobit ću ovu borbu. Što ćete onda reći?" rekao je 'Problem' u emisiji All Access posvećenoj borbi s filipinskom legendom.


Broner je isto tvrdio i uoči borbe s Mikeyem Garcijom u srpnju 2017. u kojoj je poražen jednoglasnom odlukom. Amerikanac je bez pobjede od veljače 2017. kada je podijeljenom odlukom sudaca svladao Adriana Granadosa. Nakon toga uslijedio je poraz od Garcije, a u zadnjoj borbi prošlog travnja remizirao je s Jessiejem Vargasom.


Američke kladionice drže Pacquiaoa favoritom u omjeru 3-1.






Foto: Stephanie Trapp

468
Kategorije: Boks
Tagovi: Manny Pacquiao, Adrien Broner
Najpopularnije
Najnovije